Användarvillkor för Google Ad Grants

Organisationer som deltar i programmet Google Ad Grants måste godkänna Googles användarvillkor och följa policyerna för Google Ads.

Google ger inte Ad Grants till organisationer som gör sig skyldiga till diskriminering vare sig vid anställning eller i fråga om hur program och tjänster administreras. Ad Grants tillåter heller inga annonser, sökord eller målsidor som främjar hat, intolerans, diskriminering eller våld. Dina annonser, sökord och webbplatser får inte främja motstånd eller fientlighet mot skyddade grupper, med avseende på exempelvis religion, funktionshinder, ålder, nationalitet, veteranstatus, sexuell läggning, kön, könsidentitet eller annan egenskap som är kopplad till systemisk diskriminering eller marginalisering.

Google Ad Grants-konton får inte visa valannonser i regioner där verifiering krävs. Mer information finns i policyn för politiskt innehåll.

Google Ad Grantees får endast organiseras och drivas för ideella ändamål. Alla konton som gör sig skyldiga till policyöverträdelser stängs av automatiskt utan föregående meddelande. Google förbehåller sig rätten att när som helst godkänna eller avslå en organisations ansökan och även att avbryta en organisations deltagande, oavsett anledning, samt att när som helst göra tillägg eller ändringar i kvalifikationsriktlinjerna.