Google Ad Grants ‑ohjelman käyttöehdot

Google Ad Grants ‑ohjelmaan osallistuvien organisaatioiden on hyväksyttävä Googlen käyttöehdot ja noudatettava Googlen mainoskäytäntöjä.

Google ei lahjoita Ad Grants ‑avustuksia organisaatioille, jotka harjoittavat syrjintää jollakin perusteella palkatessaan työntekijöitä tai ylläpitäessään ohjelmia tai palveluja. Ad Grants ei myöskään salli mainoksia, avainsanoja tai kohdesivuja, joilla kannatetaan vihamielisyyttä, suvaitsemattomuutta, syrjintää tai väkivaltaa. Mainokset, avainsanat ja verkkosivustot eivät siis saa edistää suojeltuun ihmisryhmään kohdistuvaa vastustusta tai syrjintää. Näihin ryhmiin voi kuulua esim. uskonnon, etnisen taustan, vamman, iän, kansallisuuden, veteraaniaseman, seksuaalisen suuntautumisen, sukupuolen, sukupuoli-identiteetin tai muun sellaisen ominaisuuden perusteella, johon voi liittyä järjestelmällistä syrjintää tai marginalisointia.

Google Ad Grants ‑tileillä ei voi näyttää vaalimainoksia alueilla, joilla vaaditaan todennusta.  Katso lisätietoja poliittista sisältöä koskevasta käytännöstä.

Google Ad Grants ‑avustuksen saajan on toimittava yksinomaan hyväntekeväisyystarkoituksessa. Kaikki ohjelmakäytäntöjä rikkovat tilit voidaan jäädyttää automaattisesti ilman erillistä ilmoitusta. Google pidättää itsellään oikeuden hyväksyä tai hylätä organisaation hakemuksen tai osallistumisen milloin ja mistä syystä tahansa. Google voi myös täydentää tai tarkistaa näitä kelpoisuusvaatimuksia milloin tahansa.