Op missie gebaseerde campagnes

We willen u helpen de juiste doelgroep te vinden en we willen gebruikers helpen te vinden waarnaar ze op zoek zijn. Daarom moeten elke advertentie en elk zoekwoord in uw Ad Grants-account aansluiten bij de primaire missie van uw organisatie, relevant zijn voor de programma's en services van uw non-profitorganisatie en specifiek genoeg zijn voor een goede advertentiebeleving van de gebruiker.

Als zodanig zijn de volgende zoekwoorden en zoekopdrachten niet toegestaan om Ad Grants-advertenties weer te geven:

• Zoekwoorden die uit één woord bestaan (exclusief uw eigen merkwoorden, erkende medische aandoeningen, acroniemen en een klein aantal uitzonderingen dat hier is gepubliceerd).
    • Termen met streepjes, punten of speciale tekens worden niet beschouwd als zoekwoorden die uit één woord bestaan.
    • Check het rapport Zoektermen om zo nodig exacte uitsluitingszoekwoorden toe te voegen.
  • Te algemene zoekwoorden, zoals 'gratis video's', 'coole apps', 'e-boeken', 'het nieuws van vandaag', 'makkelijke yoga', 'games downloaden', 'evenementen', 'vacaturemelding' of alleen de namen van andere organisaties, plaatsen, historische gebeurtenissen of mensen.
    • Toegestane voorbeelden zijn 'museums in [uw plaatsnaam]', 'apps voor voorzorgsmaatregelen voor noodsituaties' of 'YouTube-video om Engels te leren', maar niet alleen een plaatsnaam, 'Android-apps' of 'YouTube'.
    • Misschien ziet u dat deze termen in uw account zijn afgekeurd vanwege Onduidelijke relevantie.
    • Check het rapport Zoektermen om waar nodig uitsluitingszoekwoorden toe te voegen.
  • Zoekwoorden met een kwaliteitsscore van 1 of 2.
    • U kunt verstoring van uw account voorkomen door een geautomatiseerde regel in te stellen waarmee zoekwoorden van lage kwaliteit automatisch worden onderbroken.

De status van zoekwoorden die het programmabeleid schenden, kan zonder voorafgaande kennisgeving automatisch worden gewijzigd om het zoekwoord te onderbreken. Alle wijzigingen in de zoekwoordstatus zijn zichtbaar in het gedeelte Wijzigingsgeschiedenis van uw account. Als u van mening bent dat een zoekwoordstatus ten onrechte is gewijzigd, kunt u bezwaar maken tegen de beslissing.

U kunt er ook voor kiezen AdWords Express te gebruiken, waarmee de zoektermen voor uw advertentie (in plaats van zoekwoorden) automatisch worden beheerd op basis van uw zakelijke product- of servicecategorieën.

Als uw account tijdelijk is gedeactiveerd, kunt u een herstelverzoek indienen nadat u wijzigingen heeft aangebracht om ervoor te zorgen dat het account aan het beleid voldoet.

Als wordt geconstateerd dat een account het programmabeleid schendt, wordt dit automatisch opgeschort zonder voorafgaande kennisgeving. Voor accounts die niet aan de vereisten voldoen, kunt u het probleem oplossen en een verzoek tot herstel van het account indienen. Google behoudt zich het recht voor een aanvraag van een organisatie op elk moment en om welke reden dan ook goed te keuren of te weigeren, en kan deze richtlijnen op elk gewenst moment aanvullen of wijzigen.