Retningslinjer for nettstedet

Organisasjonen din kan bare bruke nettstedsdomener som er godkjent gjennom innmeldingsprosessen for Ad Grants eller via forespørselsskjemaet for flere nettstedsdomener. Godkjente domener er underlagt følgende kriterier:

• Eid nettsted

Organisasjonen din må eie domenet som brukere viderekobles til når de klikker på annonsen din. Hvis du vil at brukere skal viderekobles direkte til en donasjonsside, kan innholdet ditt ligge på en av disse verifiserte donasjonsprosessorene

• Nettsted av høy kvalitet
    • Nettstedet ditt må ha en robust og klar beskrivelse av organisasjonen, målsetting og aktiviteter. Det må inneholde konkret innhold, oppdaterte aktiviteter og informasjon, tydelig navigasjon og tydelige handlingsfremmende oppfordringer for å gi en brukeropplevelse av høy kvalitet.
    • Innholdet på nettstedet må være unikt for organisasjonen.
    • Nettstedet må lastes inn raskt, ikke inneholde linker som ikke fungerer, og være sikret med HTTPS (gjelder nye kontoer eller nye domener).
  • Kommersiell aktivitet
    • Kommersiell aktivitet skal ikke være formålet for nettstedet ditt. Dette inkluderer salg av produkter og tjenester, konsultasjoner og generering av potensielle salg samt henvisninger.
    • Nettsteder som ligner bedrifter eller kommersielle blogger/videoblogger, er ikke tillatt.
    • For alle begrensede kommersielle aktiviteter må det redegjøres for hvordan de støtter målsettingen din.
    • Hvis organisasjonen din belaster brukere for produkter eller tjenester, må nettstedet beskrive hvordan organisasjonen bruker midlene, for eksempel ved å offentliggjøre årlige rapporter.
    • Nettstedet kan ikke inneholde påstander som bare lover resultater etter konsultasjoner, tjenester eller kjøp.
    • Organisasjonen må på en eller annen måte tjene offentligheten, og ikke bare de som betaler for tjenester.
  • Begrensede annonser på nettstedet
    • Annonsering på organisasjonens nettsted må være relevant for målsettingen din og ikke være påtrengende for brukerne.
    • Nettstedet ditt kan ikke være vert for Google AdSense-annonser eller linker for annonsering fra samarbeidspartnere. Hvis du må linke til en AdSense-konto for å motta betalinger fra Android Market, er du kvalifisert, så lenge du ikke viser AdSense-annonser på nettstedet ditt.

Slik legger du til et nytt nettstedsdomene

Fyll ut forespørselsskjemaet for flere domener for å legge til eller oppdatere nettsteddomener for kontoen. Forespørselen din blir gjennomgått innen ti virkedager.

Alle kontoer som bryter med programretningslinjene, blir automatisk suspendert uten varsel. Google forbeholder seg retten til når som helst å godkjenne eller avvise søknader, uansett årsak. Dessuten kan vi når som helst endre eller utvide retningslinjene for kvalifisering.