Dette må du gjøre hvis kontoen din er deaktivert

Som Google Ad Grants-mottaker er organisasjonen din forpliktet til å administrere AdWords-kontoen aktivt ved å logge på minst én gang i måneden. Kontoer som ikke administreres eller vedlikeholdes på 30 dager, kan deaktiveres uten forvarsel.

Hvis dette skjer, og du ønsker å aktivere kontoen på nytt, kan du kontakte AdWords-teamet via telefon, e-post eller nettprat.

Vær imidlertid oppmerksom på at hvis du gjentatte ganger bryter med retningslinjene for aktiv kontoadministrasjon, kan det hende at kontoen din avsluttes og fjernes fra Google Ad Grants-programmet.