Käytöstä poistetun tilin korjaaminen

Google Ad Grants -avustusta saavalta organisaatioltasi edellytetään, että se hallitsee aktiivisesti AdWords-tiliään kirjautumalla siihen vähintään kerran kuussa. Jos tiliä ei hallita tai käsitellä yli 30 päivään, se voidaan poistaa käytöstä automaattisesti ilman erillistä ilmoitusta.

Jos näin käy ja haluat palauttaa tilin käyttöön, voit ottaa yhteyttä AdWords-tiimiin puhelimitse, sähköpostin kautta tai pikaviesteillä.

Huomaa kuitenkin, että jos rikot tilin aktiiviseen hallintaan liittyviä käytäntöjä toistuvasti, tilisi voidaan peruuttaa ja poistaa Google Ad Grants -ohjelmasta.