Tekoälyn perusteet järjestöille

Horizontal line that changes colors

Googlen tekoäly parantaa organisaatiosi tuloksia, sillä sen avulla voit luoda uusia suhteita, luoda laadukkaita mainosaineistoja ja tehdä dataan perustuvia harkittuja päätöksiä.

Onko sinulla kaikki tarvittava, jotta voit hyödyntää tekoälyä menestyksekkäästi? Kun olet valinnut markkinointitavoitteesi ja varmistanut, että markkinointisi vastaa organisaatiosi laajempia prioriteetteja, katso alla olevasta muistilistasta, miten voit tehostaa markkinointiasi Googlen tekoälyn avulla.

Checkmark  Valmistaudu luomalla oikeanlainen perusta

Tehosta mittausstrategiaasi korkealaatuisella datalla, jotta Googlen tekoäly voi paremmin maksimoida sijoitetun pääoman tuottoprosentin ja digimarkkinoinnin tulokset. Ensimmäisen osapuolen data on erityisen arvokasta, koska se on peräisin suorista suhteista, joita sinulla on tukijoihin.

Checkbox Ota Google-tagin avulla käyttöön kattava koko sivuston taggaus, jotta saat yrityksesi kannalta tärkeimmän datan talteen.

Checkbox Ota käyttöön laajennetut konversiot, niin voit parantaa konversiomittauksen tarkkuutta.

Checkbox Aseta konversioille arvot organisaatiosi tavoitteiden perusteella (esim. lahjoitukset, uutiskirjeen tilaukset tai elinkaariarvo).

Checkbox Päivitä Google Analytics 4:ään, niin saat kerättyä tarkempaa dataa verkkosivustoiltasi ja sovelluksistasi. Google Analytics 4:n ennuste- ja mallinnusominaisuudet auttavat sinua valmistautumaan mittauksen tulevaisuuteen.

Blue lightning bolt  Maksimoi tulokset tekoälyä hyödyntävillä kampanjoilla

Tekoälyä hyödyntävät kampanjat auttavat optimoimaan tulokset reaaliajassa, jolloin saat enemmän konversioita ja lisäarvoa Google Ad Grants ‑budjetillasi. Uusien hakulausekkeiden, kanavien ja yleisöjen ansiosta pystyt hyödyntämään kysynnän mahdollisimman hyvin ja saavuttamaan parempia tuloksia.

Checkbox Aktivoi mainonnan tehokaksikko. Käytä tekoälyä hyödyntäviä Hakukampanjoita laajaa vastaavuutta, niin voit saada lisää konversioita kaikkialta Googlesta.

Checkbox Käytä arvoon perustuvaa Smart Biddingiä kaikissa kampanjoissasi, niin voit panostaa yrityksellesi arvokkaimpiin konversioihin.

Checkbox Paranna tuloksia tehokkailla mainosaineistoilla – luo paljon erilaista tekstisisältöä ja panosta sivustosi mainosaineistoihin.

Blue arrows going in a circle  Varmista organisaatiosi menestys uusien ajattelutapojen avulla

Jotta organisaatiot voivat hyödyntää Googlen tekoälyä mahdollisimman hyvin, niiden on testattava uusia lähestymistapoja konkreettisesti ja toimittava joustavasti, jotta budjettia voidaan suunnata otollisimpiin mahdollisuuksiin.

Checkbox Kannusta yrityksen ylintä johtoa suhtautumaan markkinointiin kasvun edistäjänä – ei lisäkustannuksena. Kohdista markkinoinnin KPI:t suoraan liiketoimintatavoitteisiisi ja selvitä talousjohtajasi kanssa, miten voit parhaiten selvittää markkinoinnin vaikutuksen keskeisiin talousmittareihin.

Checkbox Luo kokeilumyönteinen kulttuuri (testaa, opi ja skaalaa).

Checkbox Pysy ketteränä ja estä datan, budjetin ja kanavien siiloutuminen.