Grenser for budsjetter og bud

Ad Grants-programmet setter grenser for budene og budsjettene i kampanjene dine.

Budsjettgrense

Hva ligger budsjettgrensen på?

Det månedlige budsjettet for alle Google Ad Grants-kontoer er begrenset til USD 10 000. Dette tilsvarer et daglig budsjett på USD 329.

Hvordan fordeles budsjettet mellom kampanjer?

Selv om du har flere kampanjer, er budsjettet for kontoen fremdeles USD 329 per dag, og du må fordele dette budsjettet mellom kampanjene. Du kan dele budsjettet likt eller tildele et større budsjett til kampanjer som er viktigere for målene dine.

Merk: Selv om du teknisk sett kan legge til høyere budsjetter for kontoen din, blir den faktiske bruken for hele kontoen automatisk begrenset til USD 329.

Hvordan kan jeg sørge for at budsjettet blir brukt effektivt?

Her er et par tips som hjelper deg med å sørge for at budsjettet blir brukt effektivt:

• Gi en større andel av budsjettet til kampanjer som er viktigere for annonseringsmålene dine.
  • Bruk søkeord og annonser som er spesifikke for organisasjonens mål. Du får flere kvalitetspoeng når du holder annonsene og søkeordene dine relevante, noe som igjen fører til reduserte kostnader. Finn ut mer om kvalitetspoeng og effekten relevans har på kostnader.​​

Budgrense

Hva er budgrensen?

Maksimumsbudet for manuelle og de fleste automatiske budtyper er USD 2,00 – unntatt for konverteringsbaserte budstrategier som Maksimer antall konverteringer, Mål-CPA eller Mål-ROAS. Disse strategiene angir bud automatisk basert på konverteringsmålene dine, og de kan legge inn bud på mer enn USD 2,00 hvis det er hensiktsmessig for kontomålene dine  Hvis du vil bruke disse strategiene i Ad Grants, må konverteringssporingen være i tråd med retningslinjene og gjenspeile mål nøyaktig, og den kan ikke angis som en visning av en ofte besøkt side. (Du kan bruke smarte mål i Google Analytics eller mål for tid på nettstedet eller sider per økt i stedet.) Gå gjennom

Hva kan jeg gjøre hvis det ser ut til at søkeordene mine trenger høyere bud?

Hvis det ser ut til at søkeordene dine trenger mer enn USD 2,00 i bud for å konkurrere, bør du prøve å optimalisere søkeordkvaliteten og kvalitetspoengene dine, noe som bør føre til lavere CPC-kostnader.

Finn ut mer om kvalitetspoeng og hvordan de påvirker budene for søkeordene dine.