Åtgärda inställningar som inte sparas på Google TV

Om du ändrar en inställning på Google TV och den har ändrats tillbaka igen nästa gång du startar enheten kan den här artikeln hjälpa dig att åtgärda problemet.

Kontrollera internetanslutningen

1. Välj Inställningar Inställningar på startskärmen för Google TV följt av Nätverk och internet.
  2. Kontrollera att wifi är aktiverat och att du är ansluten till rätt nätverk.

Kontrollera vilket läge du använder

Kontrollera om du är i demoläge

Om enheten är i återförsäljarläge eller butiksläge sparas inte inställningarna. Lägen varierar beroende på tv-tillverkare. Om du vill byta till hemmaläget läser du anvisningarna som följde med tv:n eller kontaktar enhetens tillverkare.

Kontrollera om du använder grundläge

Vissa inställningar och funktioner är inte tillgängliga i grundläge. När tv:n är i grundläge kan du inte

• använda tjänster och funktioner som kräver att du loggar in på Google-kontot
  • öppna biblioteket i Play
  • installera appar
  • använda assistenten för att söka efter innehåll
  • casta innehåll från en annan enhet.

Tips! Om du vill byta från grundläge scrollar du till Google TV-bannern på startskärmen och väljer Konfigurera Google TV. Läs mer om vanlig tv.

Sök efter systemuppdateringar

1. Välj Inställningar Inställningar på startskärmen för Google TV.
  2. Välj System följt av Om följt av Systemuppdatering.
  3. Om det finns en uppdatering installerar du den enligt anvisningarna på skärmen.

Tips! På vissa enheter kan du aktivera automatiska uppdateringar. Kontakta enhetens tillverkare om du vill veta mer.