Løs et problem med at innstillinger ikke lagres på Google TV

Hvis du endrer en innstilling på Google TV og den endres tilbake neste gang du slår på enheten, kan denne artikkelen hjelpe deg med å løse problemet.

Sjekk internettilkoblingen din

1. På startskjermen for Google TV velger du Innstillinger Innstillinger og så Nettverk og internett.
  2. Sørg for at wifi er slått på, og at du er koblet til riktig nettverk.

Sjekk hvilken modus du bruker

Sjekk om du er i demomodus

Hvis enheten er i «forhandlermodus» eller «butikkmodus», lagres ikke innstillingene. Modusene varierer etter TV-produsenten. For å bytte til «hjemmemodus», sjekk veiledningen som fulgte med TV-en, eller kontakt enhetsprodusenten.

Sjekk om du er i enkel modus

Enkelte innstillinger og funksjoner er ikke tilgjengelige i enkel modus. Når TV-en er i enkel modus, kan du ikke

• bruke tjenester og funksjoner som krever at du logger på Google-kontoen din
  • få tilgang til Play-biblioteket ditt
  • installere apper
  • søke etter innhold med assistenten
  • caste innhold fra en annen enhet

Tips: For å bytte fra enkel modus, gå til startskjermen, rull til Google TV-banneret, og velg Konfigurer Google TV. Finn ut mer om enkel TV-modus.

Se etter systemoppdateringer

1. Velg Innstillinger Innstillinger på startskjermen for Google TV.
  2. Velg System og så Om og så Systemoppdatering.
  3. Hvis det finnes en tilgjengelig oppdatering, følger du veiledningen på skjermen for å installere den.

Tips: På enkelte enheter kan du slå på automatiske oppdateringer. Kontakt enhetsprodusenten for å få mer informasjon.