Een probleem oplossen waardoor instellingen niet worden opgeslagen op Google TV

Als je een instelling op Google TV wijzigt en deze instelling weer wordt teruggezet als je het apparaat de volgende keer aanzet, kun je het probleem misschien oplossen met dit artikel.

Check je internetverbinding

1. Selecteer in het startscherm van Google TV de optie Instellingen Instellingen en dan Netwerk en internet.
  2. Zorg dat wifi aanstaat en dat je verbinding hebt met het juiste netwerk.

Check welke modus je gebruikt

Checken of je je in de demomodus bevindt

Als je apparaat in de detailhandelmodus of winkelmodus staat, worden je instellingen niet opgeslagen. Modi verschillen per tv-fabrikant. Als je wilt overschakelen naar de thuismodus, check je de instructies die bij je tv zijn geleverd of neem je contact op met de fabrikant van je apparaat.

Checken of je de basismodus gebruikt

Sommige instellingen en functies zijn niet beschikbaar in de basismodus. Als de tv in de basismodus staat, kun je het volgende niet doen:

• Services en functies gebruiken waarvoor je moet inloggen op je Google-account.
  • Je Play-bibliotheek openen.
  • Apps installeren.
  • Met de Assistent naar content zoeken.
  • Content casten vanaf een ander apparaat.

Tip: Als je vanuit de basismodus wilt overschakelen, scroll je op je startscherm naar de Google TV-banner en selecteer je Google TV instellen. Meer informatie over basis-tv

Kijk of er systeemupdates zijn

1. Selecteer op het startscherm van Google TV de optie Instellingen Instellingen.
  2. Selecteer Systeem en dan Over en dan Systeemupdate.
  3. Volg de instructies op het scherm om updates te installeren als deze beschikbaar zijn.

Tip: Op sommige apparaten kun je automatische updates aanzetten. Neem contact op met de fabrikant van je apparaat voor meer informatie.