Asetusten tallennusongelmat Google TV:ssä

Jos muutat asetusta Google TV:ssä ja se muuttuu takaisin, kun seuraavan kerran käynnistät laitteen, tämä artikkeli voi auttaa ongelman korjaamisessa.

Internetyhteyden tarkistaminen

1. Valitse Google TV:n aloitusnäytöltä Asetukset Asetukset ja sitten Verkko ja internet.
  2. Varmista, että Wi-Fi on päällä ja että olet yhdistänyt oikeaan verkkoon.

Tilan tarkistaminen

Demotila

Jos laitteesi on myymälä- tai kauppatilassa, asetukset eivät tallennu. Tilat vaihtelevat television valmistajan mukaan. Jos haluat vaihtaa kotitilaan, tutustu television mukana tulleisiin ohjeisiin tai ota yhteyttä laitteen valmistajaan.

Perustila

Jotkin asetukset ja ominaisuudet eivät ole käytettävissä perustilassa. Kun TV on perustilassa, et voi

• käyttää palveluita ja ominaisuuksia, jotka edellyttävät kirjautumista Google-tilille
  • käyttää Play-kirjastoasi
  • asentaa sovelluksia
  • hakea sisältöä Assistantilla
  • striimata sisältöä toiselta laitteelta.

Vinkki: Jos haluat vaihtaa perustilasta toiseen, vieritä aloitusnäytöltä Google TV ‐bannerin kohdalle ja valitse Ota Google TV käyttöön. Lue lisää TV-peruspaketista.

Järjestelmäpäivitysten tarkistaminen

1. Valitse Google TV:n aloitusnäytöltä Asetukset Asetukset.
  2. Valitse Järjestelmä ja sitten Tietoja ja sitten Järjestelmäpäivitys.
  3. Jos päivitys on saatavilla, seuraa näytöllä olevia asennusohjeita.

Vinkki: Joillakin laitteilla voit laittaa automaattiset päivitykset päälle. Pyydä lisätietoa laitteen valmistajalta.