Google TV ‑sovelluksen käytön aloitus

Voit selata suosituksia ja katsoa elokuvia ja ohjelmia striimauspalveluistasi Google TV ‐sovelluksella .

Google TV ‑sovelluksen asennus

1. Avaa App Store iPhonella tai iPadilla.
  2. Hae Google TV.
  3. Valitse Lataa tai Avaa.

Google TV ‑sovelluksen käyttö

• Kohokohdat: Personoituja vinkkejä ja uutisia, joiden avulla löydät lisätietoja sinua kiinnostavista elokuvista ja ohjelmista.
  • Sinulle: Katsomaasi sisältöön ja tilillesi lisäämiisi striimauspalveluihin perustuvia suosituksia
  • Oma sisältö: Elokuvat ja ohjelmat, jotka olet jo ostanut tai vuokrannut Google TV:n, Play Elokuvat & TV:n (aiemmin), Android TV:n tai YouTuben kautta yhteensopivilla laitteilla. Näet myös katselulistalle lisäämäsi elokuvat ja ohjelmat.

Tärkeää: Et voi vuokrata tai ostaa sisältöä Google TV ‐sovelluksen kautta iPadilla tai iPhonella.