Om lojalitetspoeng som vises sammen med produkter på Google i Japan

Når du blar gjennom produkter på Google i Japan, kan du se poengene selgerne gir deg når du handler hos dem.

Viktig:

• Poengene som vises på Google, er anslag. De faktiske poengene på selgerens nettsted kan variere. Selv om poengene er synlige for alle som bruker Google, er det bare de som deltar i poengprogrammet, som kan få poeng når de handler.
  • Ikke alle poengprogrammer eller -nettverk støttes ennå. Det kan hende du fortsatt kan få poeng for produkter eller poengnettverk selv om poengene ikke vises på Google.

Det er også mulig å knytte lojalitetskontoer til Google. Hvis du samtykker, kan dataene fra poengprogrammene brukes til å vise personlige resultater når du handler på Google, for eksempel på Google Søk. Du kommer til å se poengfrekvensen din hos partnere du har knyttet til Google-kontoen din.

Du kan når som helst administrere disse dataene i Google Wallet og Min konto.