Googlessa tuotteiden yhteydessä näkyvät kanta-asiakaspisteet Japanissa

Kun selaat Googlessa näkyviä tuotteita Japanissa, voit nähdä pisteet, joita kauppiaat myöntävät ostoksista.

Tärkeää:

• Googlessa näkyvät pisteet ovat arvioita. Kauppiaan verkkosivustolla näkyvät todelliset pisteet voivat poiketa arviosta. Vaikka pisteet näkyvät kaikille Googlen käyttäjille, vain kanta-asiakasohjelman jäsenet voivat ansaita niitä ostaessaan tuotteita kauppiailta.
  • Kaikkia kanta-pisteasiakasohjelmia tai ‐verkkoja ei vielä tueta. Voit kuitenkin ansaita pisteitä tuotteista tai pisteverkoista, jotka eivät näy Googlessa.

Voit myös linkittää kanta-asiakasohjelman tilit Googleen. Suostumuksellasi kanta-asiakaspisteohjelman dataa voidaan käyttää henkilökohtaisten tulosten tarjoamiseen esimerkiksi Google Haussa, kun teet ostoksia Googlessa. Voit nähdä henkilökohtaiset pisteet, jotka olet saanut Google-tiliin linkittämiltäsi kumppaneilta.

Voit hallinnoida näitä tietoja milloin tahansa Google Walletissa ja omalla tilillä.