Om loyalitetspoint, der vises sammen med produkter på Google i Japan

Når du søger efter produkter på Google i Japan, kan du se de point, som sælgerne giver dig, når du køber hos dem.

Vigtigt!

• Det antal point, der vises på Google, er et estimat. Det faktiske antal point kan være anderledes på sælgerens website. Point er synlige for alle, der bruger Google, men det er kun brugere, der deltager i pointprogrammet, som kan optjene point, når de handler med sælgere.
  • Det er ikke alle pointprogrammer eller pointnetværk, der understøttes endnu. Du kan stadig optjene point for produkter eller pointnetværk, hvor pointene ikke vises på Google.

Du kan også knytte de konti til Google, som du bruger til dine loyalitetsprogrammer. Med dit samtykke kan dataene for dit pointprogram anvendes til at levere personligt indhold, når du handler på Google, f.eks. i Google Søgning. Du vil begynde at se din personlige optjeningsrate for point fra partnere, som du har knyttet til din Google-konto.

Du kan til enhver tid administrere disse data via Google Wallet og Min konto.