Brug Google Play Familiesamling

Du kan dele købte apps, spil, film, tv-serier, e-bøger og lydbøger fra Google Play med op til 5 familiemedlemmer med Google Play Familiesamling.

Tilmeld dig Familiesamling

Vigtigt! Hvis du ikke er del af en familiegruppe, skal du først oprette en.

1. Åbn Google Play-appen Google Play.
  2. Tryk på profilikonet øverst til højre.
  3. Tryk på Indstillinger og derefter Familie og derefter Tilmeld dig Familiesamling.
  4. Følg vejledningen på skærmen for at konfigurere Familiesamling.

Bemærk! Alle i familien skal følge vejledningen ovenfor for at konfigurere Familiesamling.

Krav

Krav til familieadministratoren

Hvis du ikke er del af en familie allerede, bliver du familieadministrator, når du tilmelder dig Familiesamling. Familieadministratorer skal opfylde alle kravene nedenfor:

• De skal være fyldt 18 år (eller den fastsatte alder i dit land)
  • De skal have et gyldigt betalingskort, der skal bruges som familiens betalingsmetode
  • De må ikke være medlem af en anden familiegruppe i Google

Bemærk! Du kan ikke oprette en familie med en Google-konto fra dit arbejde, din skole eller en anden organisation.

Krav til familiemedlemmer

Du skal opfylde alle kravene nedenfor, før du kan blive medlem af en familiegruppe:

Lande

Familiesamling er tilgængelig i de fleste af de lande, hvor du kan bruge Google Play.

Tilføj eller fjern køb fra Familiesamling

Kvalificerede køb kan føjes automatisk til Familiesamling. Du kan også selv tilføje dem, når du har købt dem. Deling af apps, spil, film, tv-serier og bøger via Familiesamling kan være begrænset i nogle lande.

Når du fjerner køb fra Familiesamling eller forlader din familiegruppe, mister dine familiemedlemmer adgangen til de køb, du har føjet til Familiesamling.

Vigtigt!

• Film eller tv-udsendelser: Du kan undgå potentielle problemer, når du føjer indhold til Familiesamling, ved at bruge familiens betalingsmetode i stedet for dit personlige kredit- eller debetkort.
  • Bøger, apps eller spil: Kvalificeret til Familiesamling med enhver betalingsform, så længe:
    • Der er registreret et familiekreditkort.
    • Familiekreditkortet stadig er gyldigt.
    • Familiedeling er aktiveret.
Tilføj eller fjern enkelte køb

Apps og spil

1. Åbn Google Play-appen Google Play.
  2. Tryk på profilikonet øverst til højre.
  3. Tryk på Administrer apps og enheder og derefter Installeret.
  4. Tryk på en købt app eller et købt spil, du vil tilføje.
  5. Aktivér Familiesamling på indholdets infoside.

Hvis du vil fjerne indholdet, skal du deaktivere Familiesamling.

Film og tv-serier

1. Åbn appen Play Film og TV Play Film.
  2. Tryk på Samling nederst.
  3. Gå til fanen "Film" eller "Tv-serier", og find det købte indhold, du vil tilføje.
  4. Aktivér Familiesamling på indholdets infoside.

Hvis du vil fjerne indholdet, skal du deaktivere Familiesamling.

Bemærk! Du tilføjer alle afsnit af en tv-serie, når du tilføjer serien via appen Play Film og TV. Hvis du vil tilføje eller fjerne bestemte sæsoner eller afsnit, der er købt separat, skal du søge efter indholdet i appen Play Butik og føje det til Familiesamling fra siden med oplysninger om afsnittet eller serien.

Bøger

1. Åbn appen Play Bøger Play Bøger.
  2. Tryk på Samling nederst.
  3. Find de e-bøger eller lydbøger, du vil tilføje.
  4. Hold fingeren på bogtitlen.
  5. Rul ned til Føj til Familiesamling.

Du kan fjerne indholdet ved at holde fingeren på bogtitlen. Rul derefter til Fjern fra Familiesamling.

Skift indstillinger for Familiesamling

Kvalificerede køb føjes som standard automatisk til din Familiesamling, når du opretter eller tilmelder dig en familiegruppe.

Sådan kan du ændre indstillingerne for Familiesamling eller fjerne alle køb af en bestemt type:

1. Åbn Google Play-appen Google Play.
  2. Tryk på profilikonet øverst til højre.
  3. Tryk på Indstillinger og derefter Familie og derefter Indstillinger for Familiesamling.
  4. Tryk på Apps og spil, Film og tv eller Bøger.
  5. Tryk på Tilføj dem ikke automatisk. Jeg gør det selv eller Tilføj varer automatisk, når de købes og derefter Ja tak.
.
Begræns indhold for bestemte familiemedlemmer

Alle i din familiegruppe kan se alt det indhold, som er blevet føjet til Familiesamling.

Du kan konfigurere børnesikring for at begrænse det indhold, som familiemedlemmer kan se.

Se Familiesamlingens indhold

Apps og spil

1. Åbn Google Play-appen Google Play.
  2. Tryk på profilikonet øverst til højre.
  3. Tryk på Indstillinger og derefter Familie og derefter Indstillinger for Familiesamling.
  4. Tryk på Apps og spil, Film og tv eller Bøger.
    • Tip! Hvis en bestemt fane ikke vises, er det, fordi dine familiemedlemmer ikke har tilføjet indhold i den pågældende kategori.

Film og tv-serier

1. Åbn appen Google Play Film og TV Play Film.
  2. Tryk på Samling nederst.
  3. Tryk på fanen Film eller Tv-serier.
  4. Rul ned til listen "Familiesamling". Hvis du ikke kan se listen "Familiesamling", har dine familiemedlemmer endnu ikke føjet noget til din familiesamling.

Bemærk! Film kan afspilles offline på op til 5 enheder pr. familiemedlem og 12 enheder pr. familie. Det er muligt at afspille 6 film samtidigt, men den enkelte film kan kun streames af én person ad gangen.

Bøger

1. Åbn appen Google Play Bøger Play Bøger.
  2. Tryk på Samling nederst.
  3. Tryk på fanen Familie. Hvis du ikke kan se fanen "Familie", har dine familiemedlemmer endnu ikke føjet bøger til din Familiesamling.

Bemærk! Hver bog kan downloades på op til 6 enheder samtidigt. Når nogen fjerner en bog fra sin enhed, bliver den tilgængelig, så andre familiemedlemmer kan downloade den.

Se, om indhold er kvalificeret til at blive føjet til Familiesamling

De fleste købte apps, spil, film, tv-serier og bøger kan føjes til din familiesamling. Hvis en vare kan tilføjes, vises ikonet for Familiesamling Familiesamling på infosiden for det pågældende indhold.

Film og tv-serier

Eventuelle film eller tv-serier, du har købt inden oprettelsen af din familiesamling, kan føjes til Familiesamling.

Når du tilmelder dig Familiesamling eller bliver medlem af en anden persons familiegruppe, kan nye køb af film og tv-serier kun tilføjes, hvis du køber dem med familiens betalingsmetode, et gavekort til Google Play eller en kampagnekode.

Film

• Deling af film via Familiesamling kan være begrænset i visse lande.
  • Hvis du køber en pakke med film, kan du kun tilføje eller fjerne en hel pakke fra din familiesamling. Du kan ikke tilføje eller fjerne individuelle film.
  • Du kan ikke føje Play-lejefilm eller film købt på YouTube til Familiesamling.

Tv-serier

• Deling af tv-serier via Familiesamling kan være begrænset i visse lande.
  • Lejede tv-serier kan ikke føjes til Familiesamling.
  • Du kan ikke tilføje tv-serier, der er købt på YouTube.
  • Tv-serier er ikke tilgængelige i alle lande.
Apps og spil
  • Deling af apps og spil via Familiesamling kan være begrænset i visse lande.
  • Du kan ikke dele køb i apps og apps, der er downloadet uden betaling, med dine familiemedlemmer.
  • Apps og spil, der er købt efter den 2. juli 2016, er kvalificeret til at blive føjet til Familiesamling. Hvis du købte appen eller spillet inden den 2. juli 2016, er appen eller spillet kvalificeret til Familiesamling, hvis udvikleren har gjort tidligere køb tilgængelige.

Sådan finder du ud af, om appen eller spillet er kvalificeret til at blive føjet til Familiesamling:

1. Tryk på Om dette spil/denne app.
  2. Hvis appen eller spillet er kvalificeret, står der "Kvalificeret til Familiesamling" under "Flere oplysninger" nederst.
Bøger
  • Hvis udgiveren af bogen tillader, at e-bøger og lydbøger føjes til Familiesamling, kan du dele dem med dine familiemedlemmer.
  • Du kan ikke tilføje uddrag, som du har fået uden betaling, bøger på offentlige domæner, personlige dokumenter, du har uploadet, eller bøger, du har lejet, i Familiesamling.
  • Bøger kan kun føjes til Familiesamling i visse lande.
Bladkiosk

Køb i Bladkiosk kan ikke føjes til Familiesamling.

Find og løs problemer

Jeg fik en fejlmeddelelse, da jeg oprettede min familie

Få flere oplysninger om, hvordan du finder og retter fejl, når du opretter din familiegruppe.

Indhold er fjernet fra Familiesamling

Hvis nogen fjerner indhold fra din Familiesamling eller forlader familiegruppen, eller hvis din familiegruppe slettes, er du nødt til at købe indholdet for at bruge det.

Når du har købt det, kan du fortsætte, hvor du slap. Hvis du har foretaget køb i et spil, får du dette indhold tilbage, når du køber spillet.

Jeg har købt indhold, men jeg kan ikke føje det til Familiesamling

Hvis du ikke kan føje indhold, du har købt, til Familiesamling, kan det skyldes følgende:

• Indholdet er ikke kvalificeret til at blive føjet til Familiesamling.
  • Du har brugt dit personlige betalingskort i stedet for familiens betalingsmetode til at købe film eller tv-serier.
"Familiens betalingsmetode er ugyldig"

Hvis du ser denne meddelelse, er din families betalingsmetode ugyldig. Hvis du er familieadministrator, skal du opdatere familiens betalingsmetode til et gyldigt kreditkort, så du og dine familiemedlemmer kan føje køb til Familiesamling.

Så længe familiens betalingsmetode er ugyldig, føjes køb, der er foretaget ved hjælp af andre former for betaling, ikke automatisk til Familiesamling. Når familiens betalingsmetode er opdateret, skal du manuelt føje disse varer til Familiesamling på infosiden.