Finn vennene dine i Google Play Spill-mobilappen

Du kan legge til venner i Google Play Spill-mobilappen. Du og vennene dine kan konkurrere på poengoversikter, sammenligne prestasjoner og finne nye spill sammen.

Finn og legg til venner

Du kan bare søke etter venner som har gjort kontoen sin synlig.

Del invitasjonslinker

1. Åpne Google Play Spill-mobilappen Play Spill.
  2. Nederst trykker du på Profil profile picture og så Del .

Søk etter spillernavn eller e-postadresse

1. Åpne Google Play Spill-mobilappen Play Spill.
  2. Trykk på Profil profile picture nederst.
  3. Under spillernavnet, i søkefeltet, skriver du inn spillernavnet eller e-postadressen til vennen din.
  4. Trykk på Send invitasjonen .

Bruk den foreslåtte vennelisten

Google Play Spill-mobilappen bruker Google-kontaktene dine til å komme med venneforslag.

1. Åpne Google Play Spill-mobilappen Play Spill.
  2. Trykk på Profil profile picture nederst.
  3. Nederst finner du «Foreslåtte venner fra kontaktene dine». Inviter en venn ved å trykke på Legg til venn .

Tips: Når du fjerner venner fra Google-kontaktene dine, fjernes de ikke fra vennelisten din i Google Play Spill-mobilappen. Hvis de ikke er venner med deg i Google Play Spill-mobilappen, vises de ikke som forslag.

Endre navnet til venner

Når du har lagt til en venn, kan du endre vedkommendes vinsningsnavn. Bare du kan se og endre disse navnene.

1. Åpne Google Play Spill-mobilappen Play Spill.
  2. Trykk på Profil profile picture nederst.
  3. Velg profilen til en venn.
  4. Under spillernavnet trykker du på vennens navn og endrer det.

Fjern venner

1. Gå til vennens profil.
  2. Øverst trykker du på Mer Mer og så Fjern venn.

Venner blir ikke varslet når du fjerner dem fra vennelisten din, men du blir ikke værende på Play Spill-vennelisten deres.

Sørg for at vennene dine kan finne deg

1. Åpne Google Play Spill-mobilappen Play Spill.
  2. Trykk på Mer Mer og så Innstillinger.
  3. Slå på La andre finne profilen din ved hjelp av e-postadressen din.
    • Tips: Når denne funksjonen er slått av, må vennene dine ha spillernavnet ditt for å sende deg en invitasjon.
  4. Slå på Motta venneinvitasjoner.
    • Hvis du slår av dette, kan du fortsatt sende invitasjoner til venner.

Velg hvem som kan se spillaktiviteten og vennelisten din

I Google Play Spill-mobilappen kan du
  • endre hvem som kan se prestasjoner, poengoversikter og spill du har spilt
  • velge hvilke spill som skal ha tilgang til spillernavnene i vennelisten din

Finn ut mer om personvern og andre innstillinger.

Se spillene til vennene dine

Når du har lagt til venner, kan du se spillene deres hvis de har valgt å dele dem.

1. Åpne Google Play Spill-mobilappen Play Spill.
  2. Trykk på Profil profile picture.
  3. Velg profilen til en venn.
  4. Rull ned for å se hvilke spill vedkommende har spilt.