Kavereiden löytäminen Google Play Pelien mobiilisovelluksella

Voit lisätä kavereita Google Play Pelien mobiilisovelluksessa. Sinä ja kaverisi voitte kilpailla tulostaulukoissa, vertailla saavutuksia ja löytää uusia pelejä yhdessä.

Kavereiden lisääminen ja etsiminen

Voit hakea vain kavereita, jotka ovat asettaneet tilinsä löydettäväksi.

Jaa kutsulinkki

1. Avaa Google Play Pelit ‐mobiilisovellus Play Pelit.
  2. Valitse alareunasta Profiili profile picture ja sitten Jaa .

Pelaajanimellä tai sähköpostiosoitteella hakeminen

1. Avaa Google Play Pelit ‐mobiilisovellus Play Pelit.
  2. Valitse alareunasta Profiili profile picture.
  3. Kirjoita pelaajanimen alla olevaan hakukenttään kaverisi pelaajanimi tai sähköpostiosoite.
  4. Valitse Lähetä kutsu .

Käytä ehdotettujen kavereiden listaa

Google Play Pelit ‐mobiilisovellus käyttää Google-yhteystietojasi ystäväehdotusten tekemiseen.

1. Avaa Google Play Pelit ‐mobiilisovellus Play Pelit.
  2. Valitse alareunasta Profiili profile picture.
  3. Alareunassa näkyy "Kaveriehdotuksia yhteystiedoistasi". Jos haluat kutsua kaverin, valitse Lisää kaveri .

Vinkki: Kun poistat kaverin Google-yhteystiedoista, häntä ei poisteta Google Play Pelien mobiilisovelluksen kaverilistasta. Jos hän ei ole kaveri Google Play Pelien mobiilisovelluksessa, hän ei näy ehdotuksena.

Kaverin nimen muuttaminen

Kun olet lisännyt kaverin, voit vaihtaa hänen näyttönimensä. Vain sinä voit nähdä ja muokata nimiä.

1. Avaa Google Play Pelit ‐mobiilisovellus Play Pelit.
  2. Valitse alareunasta Profiili profile picture.
  3. Valitse kaverin profiili.
  4. Valitse pelaajanimen alta kaverin nimi ja muokkaa sitä.

Kavereiden poistaminen

1. Siirry kaverisi profiiliin.
  2. Valitse yläreunasta Lisää Lisää ja sitten Poista kaveri.

Kaverit eivät saa ilmoitusta, kun poistat heidät, mutta et enää näy heidän kaverilistallaan Play Peleissä.

Löydettävyytesi varmistaminen

1. Avaa Google Play Pelit ‐mobiilisovellus Play Pelit.
  2. Valitse Lisää Lisää ja sitten Asetukset.
  3. Valitse Anna muiden löytää profiilisi sähköpostiosoitteen perusteella.
    • Vinkki: Kun tämä ominaisuus on poissa päältä, kavereidesi täytyy tietää pelaajanimesi, jotta he voivat lähettää sinulle kutsun.
  4. Laita päälle Vastaanota kaverikutsuja.
    • Jos laitat tämän pois päältä, voit silti lähettää kutsuja kavereille.

Pelitoimintasi ja kaverilistasi näkyvyyden valitseminen

Google Play Pelit ‐mobiilisovelluksella voit
  • valita, kuka voi nähdä saavutuksesi, tulostaulukkosi ja pelaamasi pelit
  • valita, mitkä pelit saavat pääsyn kaverilistasi pelaajanimiin.

Lue lisää tietosuoja‑ ja muista asetuksista.

Kavereiden pelien näkeminen

Kun olet lisännyt kaverit, näet heidän pelaamansa pelit, jos he ovat sallineet niiden jakamisen.

1. Avaa Google Play Pelit ‐mobiilisovellus Play Pelit.
  2. Valitse Profiili profile picture.
  3. Valitse kaverin profiili.
  4. Etsi hänen viimeksi pelaamansa peli vierittämällä alas.