Find dine venner i Google Play Spil-mobilappen

Du kan tilføje venner i mobilappen Google Play Spil. Du og dine venner kan konkurrere på ranglister, sammenligne præstationer og finde nye spil sammen.

Find og tilføj venner

Du kan kun søge efter venner, der har angivet deres konto som synlig.

Del et invitationslink

1. Åbn mobilappen Google Play Spil Play Spil.
  2. Tryk på Profil profile picture og derefter Del nederst på siden.

Søg efter spillernavn eller mailadresse

1. Åbn mobilappen Google Play Spil Play Spil.
  2. Tryk på Profil profile picture nederst.
  3. Angiv din vens spillernavn eller mailadresse i søgefeltet under dit eget spillernavn.
  4. Tryk på Send invitation .

Brug den foreslåede venneliste

Google Play Spil-mobilappen bruger dine Google-kontakter til at komme med venneforslag.

1. Åbn mobilappen Google Play Spil Play Spil.
  2. Tryk på Profil profile picture nederst.
  3. Du finder "Foreslåede venner fra dine kontakter" nederst. Hvis du vil invitere en ven, kan du trykke på Tilføj ven .

Tip! Når du fjerner en ven fra dine Google-kontakter, fjernes vedkommende ikke fra din venneliste i Google Play Spil-mobilappen. Hvis vennen ikke er en ven i Google Play Spil-mobilappen, vises vedkommende ikke som et forslag.

Rediger en vens navn

Når du har tilføjet en ven, kan du ændre hans eller hendes viste navn. Det er kun dig, der kan se og redigere disse navne.

1. Åbn mobilappen Google Play Spil Play Spil.
  2. Tryk på Profil profile picture nederst.
  3. Vælg en vens profil.
  4. Under din vens spillernavn kan du trykke på vedkommendes navn og ændre det.

Fjern venner

1. Gå til din vens profil.
  2. Øverst skal du trykke på Mere Mere og derefter Fjern ven.

Venner underrettes ikke, når du fjerner dem, men du vises ikke længere på deres venneliste i Play Spil.

Sørg for, at dine venner kan finde dig

1. Åbn mobilappen Google Play Spil Play Spil.
  2. Tryk på Mere Mere og derefter Indstillinger.
  3. Aktivér Giv andre mulighed for at finde din profil via din mailadresse.
    • Tip! Når denne funktion er deaktiveret, skal dine venner kende dit spillernavn for at sende dig en invitation.
  4. Aktivér Modtag venneinvitationer.
    • Du kan stadig sende invitationer til venner, selvom du deaktiverer denne indstilling.

Vælg, hvem der kan se din spilaktivitet og din venneliste

I mobilappen Google Play Spil kan du:
  • Redigere, hvem der kan se dine præstationer, dine ranglister og de spil, du spiller.
  • Vælge, hvilke spil der har adgang til spillernavnene på din venneliste.

Få mere info om dine personlige oplysninger og andre indstillinger.

Se dine venners spil

Når du har tilføjet venner, kan du se deres spil, hvis de har valgt at dele dem.

1. Åbn mobilappen Google Play Spil Play Spil.
  2. Tryk på Profil profile picture.
  3. Vælg en vens profil.
  4. Rul ned for at se, hvilke spil din ven har spillet.