Kry jou vriende in Google Play Speletjies se mobielapp

Jy kan vriende in Google Play Speletjies se mobielapp byvoeg. Jy en jou vriende kan meeding op ranglyste, prestasies vergelyk, en saam nuwe speletjies ontdek.

Kry vriende en voeg hulle by

Jy kan net vriende soek wie se rekening na opspoorbaar gestel is.

Deel 'n uitnodigingskakel

1. Maak Google Play Speletjies se mobielapp oop Play Speletjies.
  2. Tik aan die onderkant op Profiel profile picture en dan Deel .

Soek volgens spelernaam of e-posadres

1. Maak Google Play Speletjies se mobielapp oop Play Speletjies.
  2. Tik aan die onderkant op Profiel profile picture.
  3. Voer jou vriend se spelernaam of e-posadres in die soekbalk onder jou spelernaam in.
  4. Tik op Stuur uitnodiging .

Gebruik die voorgestelde vriendelys

Google Play Speletjies se mobielapp gebruik jou Google Kontakte om vriendvoorstelle te maak.

1. Maak Google Play Speletjies se mobielapp oop Play Speletjies.
  2. Tik aan die onderkant op Profiel profile picture.
  3. Jy sal aan die onderkant “Voorgestelde vriende van jou kontakte af” kry. Tik op “Voeg 'n vriend by” om ’n vriend te nooi.

Wenk: Wanneer jy ’n vriend uit jou Google Kontakte verwyder, word hulle nie uit jou Play Speletjies se mobielapp verwyder nie. As hulle nie ’n vriend in Google Play Speletjies se mobielapp is nie, verskyn hulle nie as ’n voorstel nie.

Verander 'n vriend se naam

Nadat jy 'n vriend bygevoeg het, kan jy hul vertoonde naam verander. Net jy kan hierdie name sien en wysig.

1. Maak Google Play Speletjies se mobielapp oop Play Speletjies.
  2. Tik aan die onderkant op Profiel profile picture.
  3. Kies ’n vriend se profiel.
  4. Tik op jou vriend se naam onder hul spelernaam en verander dit.

Verwyder vriende

1. Gaan na jou vriend se profiel toe.
  2. Tik aan die bokant op Meer Meer en dan Verwyder vriend.

Vriende word nie in kennis gestel wanneer jy hulle verwyder nie, maar jy sal nie op hul Speletjies-vriendelys wees nie.

Maak seker jou vriende kan jou kry

1. Maak Google Play Speletjies se mobielapp oop Play Speletjies.
  2. Tik op Meer Meer en dan Instellings.
  3. Skakel Laat ander mense jou profiel met jou e-posadres kry aan.
    • Wenk: As hierdie kenmerk afgeskakel is, moet jou vriende jou spelernaam ken om vir jou 'n uitnodiging te stuur.
  4. Skakel Ontvang vrienduitnodigings aan.
    • As jy dit afskakel, kan jy steeds uitnodigings aan vriende stuur.

Kies wie jou speletjiesaktiwiteit en vriendelys kan sien

In Google Play Speletjies se mobielapp kan jy:
  • Verander wie jou prestasies, ranglyste en speletjies wat jy gespeel het, sien.
  • Kies watter speletjies toegang tot die spelernaam op jou vriendelys kry.

Kom meer te wete oor jou privaatheid en ander instellings.

Sien jou vriende se speletjies

Nadat jy vriende bygevoeg het, kan jy hul speletjies sien as hulle gekies het om hulle te deel.

1. Maak Google Play Speletjies se mobielapp oop Play Speletjies.
  2. Tik op Profiel profile picture.
  3. Kies ’n vriend se profiel.
  4. Rollees af om uit te vind watter speletjies hulle gespeel het.

Verwante artikels