Sovellusten lataaminen autoon – ratkaisuja ongelmiin

Jos sovellusten lataamisessa autoosi Play Kaupasta on ongelmia, kokeile ongelmanratkaisuohjeita.

Sovellusten välimuistin ja datan tyhjennys

Tärkeää: Ennen kuin kokeilet näitä ohjeita, varmista että autosi on pysäköity.

Play Kaupan välimuistin ja datan tyhjentäminen
  1. Valitse auton näytöltä Valikko Valikko ja sitten Asetukset Asetukset ja sitten Järjestelmä.​​​​
  2. Valitse Tallennustila ja sitten Muut sovellukset ja sitten Google Play Kauppa Google Play.
  3. Valitse Tyhjennä välimuistija sitten OK.
Lataustenhallinnan välimuistin ja datan tyhjentäminen
  1. Valitse auton näytöltä Valikko Valikko ja sitten Asetukset Asetukset.
  2. Valitse Järjestelmä ja sitten AAOS ja sitten Näytä kaikki sovellukset.
  3. Valitse Näytä järjestelmä ja sitten Lataustenhallinta Lataustenhallinta ja sitten Tallennustila ja välimuisti.
  4. Valitse Tyhjennä välimuisti ja sitten OK.
Google Play Palvelujen välimuistin ja datan tyhjentäminen
  1. Valitse auton näytöltä Valikko Valikko ja sitten Asetukset Asetukset.
  2. Valitse Järjestelmä ja sitten Tallennustila ja sitten Muut sovellukset.
  3. Valitse oikeasta yläreunasta Näytä järjestelmä ja sitten Google Play Palvelut Google Play Palvelut.
  4. Valitse Tyhjennä välimuisti ja sitten OK.

Google-tilin poistaminen ja lisääminen takaisin

Tärkeää: Kun kirjaudut ulos tililtäsi, kaikki lataamasi sovellukset poistetaan. Kun kirjaudut taas sisään, asenna sovellukset uudelleen.

1. Valitse auton näytöltä Valikko Valikko.
  2. Avaa Play Kauppa Google Play napauttamalla.
  3. Napauta profiilikuvaasi oikeasta yläkulmasta.
  4. Valitse Kirjaudu ulos tältä tililtä.
  5. Sulje Play Kauppa ja avaa se uudelleen.
  6. Valitse Kirjaudu sisään. Seuraa ohjeita näytöllä.

Play Kaupan päivitykset päälle tai pois päältä

1. Valitse auton näytöltä Valikko Valikko ja sitten Asetukset Asetukset ja sitten Sovellukset ja ilmoitukset.
  2. Valitse Näytä kaikki sovellukset ja sitten Google Play Kauppa Google Play.
  3. Valitse näytön yläreunasta Poista käytöstä ja sitten Poista sovellus käytöstä ja sitten Ota käyttöön.

Internetiin yhdistäminen

Jotta voit ladata sovelluksia, sinun täytyy yhdistää autosi Wi-Fi- tai mobiiliverkkoon.

1. Tarkista auton näytöltä, onko auto yhdistetty Wi-Fi-verkkoon Wi-Fi.
  2. Jos sitä ei ole yhdistetty, tarkista ovatko mobiilidata ja Wi-Fi päällä.
    • Valitse yläreunasta Valikko Valikko ja sitten Asetukset Asetukset ja sitten Verkko ja internet.
    • Laita mobiilidata ja Wi-Fi päälle.

Vinkki: Jos mobiilidata ja Wi-Fi ovat päällä, mutta verkkoyhteyttä ei ole, saatat olla peittoalueen ulkopuolella. Kokeile myöhemmin uudelleen, kun olet eri alueella. Voit myös laittaa verkon pois päältä ja takaisin päälle ja yrittää muodostaa yhteyden uudelleen.

Auton järjestelmäpäivityksen tarkistaminen

1. Valitse auton näytön yläreunasta Valikko Valikko ja sitten Asetukset Asetukset ja sitten Järjestelmä ja sitten Järjestelmäpäivitys.
  2. Tarkista päivityksen saatavuus:
  • Jos näytöllä lukee "Järjestelmä on ajan tasalla", sinun ei tarvitse tehdä päivitystä.
  • Jos näytöllä ei näy "Järjestelmä on ajan tasalla" ‑ilmoitusta, valitse oikeasta yläreunasta Tarkista päivitykset. Seuraa ohjeita näytöllä.

Moottorin käynnistäminen uudelleen

Jos ongelma ei ratkennut näiden ohjeiden avulla, kokeile sammuttaa auton moottori ja käynnistää se uudelleen. Yritä sitten ladata sovellus uudelleen.