Överför saldo i Play från ditt barns konto

Ett barn under 13 år (eller tillämplig ålder i ditt land) får inte hantera sin egen betalningsprofil. Om ditt barn har en befintlig betalningsprofil så stängs den. Barnets saldo i Google Play (exklusive kampanjsaldo i Play) överförs till familjeadministratörens konto. Om det uppstår problem kan du fylla i formuläret nedan och begära en överföring av saldot i Google Play. Familjeadministratören måste ha en öppen betalningsprofil för att kunna slutföra överföringen. Läs mer om hur du hanterar din individuella betalningsprofil.

Obs! Eventuellt outnyttjat saldo på presentkortet i ditt barns profil överförs till familjeadministratören för barnets konto när barnet har slutfört följande steg. Det visas som saldo i Play i din betalningsprofil.
  1. Du måste vara familjeadministratör för ditt barns konto för att kunna slutföra dessa steg. Om du inte är det måste du be barnets familjeadministratör att följa stegen nedan.
  2. Skapa ett Google Play-konto här om familjeadministratören inte redan har ett. Läs mer om att ladda ned Google Wallet-appen.
  3. Om du vill överföra ditt barns saldo i Google Play och presentkortssaldo på YouTube till en familjeadministratörs Google Play-konto klickar du på Överför saldo i Play och fyller i formuläret.
    • Om alternativet Överför saldo i Play inte visas ska du kontrollera att du är inloggad på rätt konto. Byt konto.

Om alternativet Överför saldo i Play inte visas ska du kontrollera att du är inloggad på rätt konto. Byt konto.