Bruk mørkt tema i appene dine

I noen apper kan du endre fargevalget. Med mørkt tema kan det være lettere å se det som vises på telefonen, og på noen skjermer sparer det batteri.

Ikke alle apper har støtte for flere fargevalg.

Slå på mørkt tema for apper

Viktig: Innstillingene varierer fra app til app. Du kan få mer informasjon ved å kontakte apputvikleren

1. Åpne appen og finn innstillingene.
  2. Finn «Skjerm» eller «Tema» i innstillingene.

Tips: Hvis du ikke finner disse alternativene, er det ikke sikkert at det går an å bytte tema for appen.

Løs problemer med apper som vises med mørkt tema

Hvis en app har et annet fargevalg enn forventet, kan noe av dette være grunnen:

• Du har endret temainnstillingene for hele telefonen.
  • Batterisparing er slått på for telefonen.
  • Appen støtter ikke flere fargevalg.

Slå mørkt tema av eller på i telefoninnstillingene

Innstillingene varierer avhengig av hvilken Android-enhet og -versjon du har. Finn ut hvordan du sjekker og oppdaterer Android-versjonen din.

Viktig: Når du slår på mørkt tema for telefonen, bruker mange apper mørkt tema også.

1. Åpne Innstillinger-appen på telefonen.
  2. Trykk på Skjerm.
  3. Slå Mørkt tema av eller på.

Slå batterisparing av eller på

Innstillingene varierer avhengig av hvilken Android-enhet og -versjon du har. Finn ut hvordan du sjekker og oppdaterer Android-versjonen din.

1. Åpne Innstillinger-appen på telefonen.
  2. Trykk på Batteri og så Batterisparing og så Slå av nå.

Tips: Du kan ikke bruke batterisparing med lyst tema. Hvis du vil bruke lyst tema, må du slå av batterisparing.

Få mer hjelp

Hvis ingen av disse løsningene fungerer, kan det være fordi appen har andre innstillinger. Finn ut hvordan du kontakter apputvikleren.