Tumman teeman käyttö sovelluksissa

Tietyissä sovelluksissa voit vaihtaa väriteemaa. Tumma teema voi helpottaa näkemistä ja säästää akkua joillain näytöillä.

Kaikki sovellukset eivät tarjoa erilaisia väriteemoja.

Tumman teeman laittaminen päälle sovelluksessa

Tärkeää: Asetukset vaihtelevat sovelluksen mukaan. Jos haluat lisätietoja, ota yhteyttä sovelluksen kehittäjään

1. Avaa sovellus ja etsi Asetukset.
  2. Etsi asetuksista näytön tai teeman asetukset.

Vinkki: Jos et löydä niitä, et välttämättä voi muuttaa sovelluksen teemaa.

Tummalla teemalla näkyvien sovellusten ongelmien korjaaminen

Jos sovelluksen väriteema on muu kuin odottamasi, tämä voi johtua esimerkiksi seuraavista syistä:

• Muutit puhelimesi teema-asetuksia.
  • Puhelimen virransäästö on päällä.
  • Sovellus ei tarjoa erilaisia väriteemoja.

Tumman teeman laittaminen päälle tai pois päältä puhelimen asetuksista

Asetukset vaihtelevat Android-laitteen ja ‑version mukaan. Lue lisää Android-version tarkistamisesta ja päivittämisestä.

Tärkeää: Kun laitat tumman teeman päälle puhelimella, myös monet sovellukset käyttävät tummaa teemaa.

1. Avaa puhelimen Asetukset-sovellus.
  2. Valitse Näyttö.
  3. Laita tumma teema päälle tai pois päältä.

Virransäästön laittaminen päälle tai pois päältä

Asetukset vaihtelevat Android-laitteen ja ‑version mukaan. Lue lisää Android-version tarkistamisesta ja päivittämisestä.

1. Avaa puhelimen Asetukset-sovellus.
  2. Valitse Akku ja sitten Virransäästö ja sitten Poista käytöstä nyt.

Vinkki: Et voi käyttää virransäästöä vaalealla teemalla. Jos haluat käyttää vaaleaa teemaa, sinun on laitettava virransäästö pois päältä.

Lisäohjeita

Jos ongelma ei ratkea näillä ohjeilla, sovelluksen asetukset voivat olla erilaiset. Katso, miten saat yhteyden sovelluksen kehittäjään.