Opplev AR med Google Play-tjenester for AR

Du kan utforske AR (utvidet virkelighet) i apper.

Hva er AR?

Med utvidet virkelighet brukes enheten din til å blande digitalt innhold inn i den virkelige verden. I motsetning til med VR (virtuell virkelighet) trenger du ikke VR-briller eller annet ekstrautstyr. Alt du trenger, er kameraet på enheten og en AR-app.

Du trenger

For å bruke Google Play-tjenester for AR må du ha en Android-enhet med

• Google-konto
  • ARCore-sertifisering
  • minst én GB med ledig plass
  • minst én AR-app installert
  • et mobilnettverk uten datamåling

Sjekk hvilke enheter som er AR-sertifisert.

Sånn fungerer det

Med Google Play-tjenester for AR kan enheten din levere AR-opplevelser i apper som er laget med Googles AR-plattform i tankene.

Installer Google Play-tjenester for AR

1. Åpne Google Play Butikk-appen Google Play på Android-enheten din.
  2. Finn frem til appen Google Play-tjenester for AR.
  3. Trykk på Last ned.

Avinstaller Google Play-tjenester for AR

Hvis du ikke bruker AR-apper, kan du avinstallere Google Play-tjenester for AR.

1. Åpne enhetsinnstillingene på Android-enheten din.
  2. Finn frem til Google Play-tjenester for AR under «Apper og varsler».
  3. Trykk på Avinstaller.