AR-kokemus Google Play Services for AR:n avulla

Voit tutustua lisättyyn todellisuuteen (AR) sovelluksissa.

Mikä AR on?

Lisätty todellisuus yhdistää laitteesi avulla digitaalista sisältöä todellisen ympäristön näkymiin. Toisin kuin virtuaalitodellisuudessa (VR), et tarvitse kuulokemikrofoneja, erityislaseja tai muita lisävarusteita. Tarvitset vain laitteen kameran ja AR-sovelluksen.

Mitä tarvitset

Jos haluat käyttää Google Play Services for AR:ää, tarvitset Android-laitteen, jossa on

• Google-tili
  • ARCore-sertifiointi
  • vähintään 1 Gt vapaata tilaa
  • vähintään yksi AR-sovellus asennettuna
  • maksuton mobiiliverkko.

Tarkista, mitkä laitteet ovat AR-sertifioituja.

Näin se toimii

Google Play Services for AR:n avulla laitteesi voi tarjota AR-kokemuksia sovelluksissa, jotka on luotu erityisesti Googlen AR-alustoja varten.

Google Play Services for AR:n asentaminen

1. Avaa Android-laitteella Google Play Kauppa ‑sovellus Google Play.
  2. Etsi Google Play Services for AR ‑sovellus.
  3. Valitse Lataa.

Google Play Services for AR:n poistaminen

Jos et käytä AR-sovelluksia, voit poistaa Google Play Services for AR:n.

1. Avaa Android-laitteen asetukset.
  2. Etsi Sovellukset ja ilmoitukset ‑kohdasta Google Play Services for AR.
  3. Valitse Poista.
Haku
Tyhjennä haku
Sulje haku
Päävalikko
true
Ohjekeskushaku