Sæt penge ind på din Play-saldo

I udvalgte nærbutikker kan du bruge kontanter til at foretage køb i en app eller sætte penge ind på din Google Play-konto. Den valgte nærbutik opkræver muligvis gebyrer.

I øjeblikket får du kun denne mulighed, hvis følgende er gældende:

Land Pålydende
Japan ¥500, ¥1000, ¥3000, ¥5000, ¥10000, ¥20000, ¥50000
Indonesien 10,000 IDR, 25,000 IDR, 50,000 IDR, 100,000 IDR, 150,000 IDR, 300,000 IDR, 500,000 IDR
Malaysia 10 MYR, 20 MYR, 50 MYR, 100 MYR, 200 MYR
Mexico $25, $50, $100, $200, $300, $600
Filippinerne Minimumkøbsgrænse: ₱50

Køb Play-kredit med virtuel bankkontooverførsel (kun i Indonesien)

1. Åbn appen Google Play Butik Google Play.
  2. Øverst til venstre skal du trykke på menuen Menu og derefter Betalingsmetoder og derefter Køb Google Play-kredit.
  3. Vælg et beløb og derefter OK.
  4. Du modtager et virtuelt kontonummer som betalingskode.
  5. Betal ved hjælp af koden i din bankapp, din netbank eller via hæveautomater.

Køb Play-kredit med kontanter

1. Åbn Google Play-appen Google Play.
  2. Tryk på profilikonet øverst til højre.
  3. Tryk på Betalinger og abonnementer og derefter Betalingsmetoder og derefter Tilføj en betalingsmetode og derefter Køb Google Play-kredit.
  4. Vælg et beløb.
  5. Tryk på Fortsæt.
  6. Vælg en butik.
    • Hvis det er første gang du prøver dette, skal du tilføje dit navn og postnummer.
  7. Tryk på Hent betalingskode.
  8. Følg vejledningen i din nærbutik.
Land Nærbutikker
Indonesien Alfamart, Alfamidi, Dan+Dan, Indomaret, Lawson
Japan Daily Yamazaki, Family Mart, SeicoMart, Lawson
Malaysia 7-Eleven
Mexico Oxxo, 7-Eleven

Tip!

Foretag et kontantkøb i en app

1. Find det produkt, du vil købe med kontanter.
  2. Start købsprocessen.
  3. Tryk på Betal i {brand på nærbutik} og derefter Vælg en butik.
    • Hvis det er første gang du prøver dette, skal du tilføje dit navn og postnummer.
  4. Tryk på Hent betalingskode.
  5. Følg vejledningen i din nærbutik.

Tip! Det kan tage op til 5 minutter at gennemføre dit køb, og du modtager en mail om den gennemførte transaktion.

Find koden for at tilføje kontanter eller annullere din transaktion

Hvis du har mistet din kode eller har brug for hjælp til at føje kontanter til din Play-saldo, skal du tjekke din mail eller følge vejledningen nedenfor. Du kan også annullere tilføjelse af kontanter til din Play-saldo.

1. Åbn appen Google Play Butik Google Play på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på profilikonet øverst til højre.
  3. TrykBetalinger og abonnementer og derefter Budget og historik og derefter Købshistorik.
  4. På transaktionen skal du trykke på Se kode.
    • Tryk på Annuller for at annullere en tilføjelse af kontanter.