Organiser og sorter bøker i biblioteket ditt

Du kan organisere bøkene i biblioteket ditt for å gjøre det lettere å finne bestemte bøker. ​

Organiser bøkene dine i grupper

Velg flere bøker om gangen
  1. Åpne Google Play Bøker-appen Play Bøker.
  2. Trykk på Bibliotek.
  3. Trykk og hold på den første boken du vil velge.
  4. Trykk på andre bøker for å legge dem til i utvalget.

Tips: Når du har fylt ut utvalget av bøker, kan du gjøre følgende for alle bøkene:

• Legg til på hyllen
  • Last ned
  • Fjern nedlastingen
  • Merk som ferdig eller ikke ferdig
  • Legg til i Familiebiblioteket eller fjern fra Familiebiblioteket
  • Slett for godt
Lag en hylle
  1. Åpne Google Play Bøker-appen Play Bøker.
  2. Trykk på Bibliotekog så Hyllerog så Opprett ny.
  3. For å gi den nye hyllen et navn, trykk på tittelen.
  4. For å lagre, trykk på Ferdig Ferdig.
Legg til bøker på en hylle
  1. Åpne Google Play Bøker-appen Play Bøker.
  2. Trykk på Bibliotek.
  3. Trykk og hold på boken du vil legge til på en hylle. Velg flere for å legge til flere bøker.
  4. Trykk på Legg til på hyllen.
  5. Trykk på den ønskede hyllen.

Tips: For å legge til bøker på en hylle direkte fra hyllen, trykk på Legg til bøker.

Fjern bøker fra hylle
  1. Åpne Google Play Bøker-appen Play Bøker.
  2. Trykk på Bibliotek.
  3. Gå til hyllen.
  4. Trykk og hold på boken du vil fjerne.
  5. Trykk på Fjern fra denne hyllen.

Filtrer bøker etter sjanger, forfatter, fremdrift med mer

Viktig: Disse filtrene er bare tilgjengelige i versjon 5.3 og nyere av Play Bøker-appen.

1. Åpne Google Play Bøker-appen Play Bøker.
  2. Trykk på Bibliotek.
  3. Trykk på filtrene du vil bruke.
  4. Rull for å finne resultatene.
Tips: For å bruke flere filtre raskt, trykk på Filtre Sort, velg flere filtre, og trykk deretter på Bruk. Denne funksjonen er bare tilgjengelig i Android Play Bøker-appen (versjon 2023.04.17.00 og nyere).

Finn bøker du ikke har begynt på

1. ​Åpne Google Play Bøker-appen Play Bøker på Android-enheten din.
  2. Trykk på Bibliotek.
  3. Rull gjennom filtrene, og trykk på Fremdrift
  4. Trykk på Ikke påbegynt.

Finn alle bøkene i en serie

1. Åpne Google Play Bøker-appen på Android-enheten din.
  2. Trykk på Bibliotek.
  3. Trykk på Serier øverst.

Tips: I denne listen finner du alle bøkene i serien – ikke bare de du eier. Du kan filtrere etter eierskap og trykke på Kjøp for å se bøkene du eier.

Finn bøker eller forfattere med alfabetisk indeks

Viktig: Denne funksjonen er bare tilgjengelig i Android Play Bøker-appen (versjon 2023.04.17.00 og nyere).

1. Åpne Google Play Bøker-appen Play Bøker på Android-enheten din.
  2. Trykk på Bibliotek.
  3. Trykk på Filtervisning Filtrér og så velg Listevisning.
  4. Sorter etter Forfatter eller Tittel.
  5. Bruk indeksen til å rulle til en bestemt bokstav i alfabetet.

Tips: Indeksen vises hvis du har mer enn 25 bøker tilgjengelig etter at du har tatt i bruk filtre. Når du sorterer etter nylig, vises ikke indeksen.

Finn forhåndsbestillinger eller kommende bøker du er interessert i

Du kan vise eksisterende forhåndsbestillinger, kommende bøker fra serier du abonnerer på, og bøker som er tilgjengelige for forhåndsbestilling, i biblioteket ditt. Finn ut mer om forhåndsbestillinger og serieabonnementer.

1. Åpne Google Play Bøker-appen Play Bøker på Android-enheten din.
  2. Trykk på Bibliotekand then Kommer.