Kirjaston kirjojen järjestely ja lajittelu

Voit helpottaa kirjojen löytämistä järjestelemällä kirjastosi. ​

Kirjojen järjestäminen ryhmiin

Useiden kirjojen valitseminen kerralla
  1. Avaa Google Play Kirjat ‑sovellus Play Kirjat.
  2. Valitse Kirjasto.
  3. Kosketa pitkään ensimmäistä valittavaa kirjaa.
  4. Lisää muita kirjoja valintaan napauttamalla niitä.

Vinkki: Kun olet valinnut kirjat, voit tehdä seuraavat asiat kerralla:

• Lisää hyllyyn
  • Lataa
  • Poista lataus
  • Merkitse valmiiksi tai keskeneräiseksi
  • Lisää Koko perheen kirjastoon tai Poista Koko perheen kirjastosta
  • Poista pysyvästi
Hyllyn luominen
  1. Avaa Google Play Kirjat ‑sovellus Play Kirjat.
  2. Valitse Kirjasto ja sitten Hyllyt ja sitten Luo uusi.
  3. Voit nimetä uuden hyllyn napauttamalla sen nimeä.
  4. Tallenna valitsemalla Valmis Valmis.
Kirjojen lisääminen hyllylle
  1. Avaa Google Play Kirjat ‑sovellus Play Kirjat.
  2. Valitse Kirjasto.
  3. Kosketa pitkään kirjaa, jonka haluat lisätä hyllylle. Valitse lisää, jos haluat lisätä useita kirjoja.
  4. Valitse Lisää hyllyyn.
  5. Napauta haluamaasi hyllyä.

Vinkki: Voit lisätä kirjoja hyllylle suoraan valitsemalla Lisää kirjoja.

Kirjan poistaminen hyllyltä
  1. Avaa Google Play Kirjat ‑sovellus Play Kirjat.
  2. Valitse Kirjasto.
  3. Siirry hyllylle.
  4. Kosketa pitkään kirjaa, jonka haluat poistaa.
  5. Valitse Poista tästä hyllystä.

Suodata kirjoja esimerkiksi genren, kirjailijan tai edistymisen mukaan

Tärkeää: Nämä suodattimet ovat käytettävissä vain Play Kirjat ‑sovelluksen versiossa 5.3 ja sitä uudemmissa.

1. Avaa Google Play Kirjat ‑sovellus Play Kirjat.
  2. Valitse Kirjasto.
  3. Valitse haluamasi suodattimet.
  4. Etsi tulokset vierittämällä.
Vinkki: Voit käyttää useita suodattimia nopeasti napauttamalla Suodattimet Sort, valitsemalla useita suodattimia ja valitsemalla sitten Käytä. Ominaisuus on käytettävissä vain Android Play Kirjat ‐sovelluksen versiossa 2023.04.17.00 ja sitä uudemmissa.

Niiden kirjojen etsiminen, joita et ole aloittanut

1. Avaa Google Play Kirjat ‑sovellus Play Kirjat Android-laitteella.
  2. Valitse Kirjasto.
  3. Selaa suodattimia ja valitse Edistyminen
  4. Valitse Ei aloitettu.

Kaikkien sarjan kirjojen löytäminen

1. Avaa Google Play Kirjat ‑sovellus Android-laitteella.
  2. Valitse Kirjasto.
  3. Valitse yläreunasta Sarjat.

Vinkki: Listassa näkyvät kaikki sarjan kirjat, eivät pelkästään omistamasi. Voit suodattaa omistajuuden mukaan ja nähdä omistamasi kirjat valitsemalla Ostokset.

Kirjan tai kirjailijan etsiminen aakkoshakemistosta

Tärkeää: Ominaisuus on käytettävissä vain Android Play Kirjat ‐sovelluksen versiossa 2023.04.17.00 ja sitä uudemmissa.

1. Avaa Google Play Kirjat ‑sovellus Play Kirjat Android-laitteella.
  2. Valitse Kirjasto.
  3. Napauta Suodatinnäkymä Suodata ja sitten Valitse Listanäkymä.
  4. Lajittele kirjoittajan tai otsikon mukaan.
  5. Siirry hakemiston avulla tiettyyn kirjaimeen.

Vinkki: Hakemisto tulee näkyviin, jos suodattimien käytön jälkeen on käytettävissä yli 25 kirjaa. Kun lajittelet uusimpien, hakemistoa ei näy.

Ennakkotilausten tai tulevien kiinnostavien kirjojen etsiminen

Voit näyttää kirjastossasi olevat ennakkotilaukset, tilaamasi sarjan tulevat kirjat ja ennakkotilattavissa olevat kirjat. Lue lisää ennakkotilauksista ja sarjatilauksista.

1. Avaa Google Play Kirjat ‑sovellus Play Kirjat Android-laitteella.
  2. Napauta Kirjastoand then Tulevat.