Lag budsjett for Google Play-utgiftene dine

Du kan sjekke og holde oversikt over Google Play-utgiftene dine samt lage og administrere et budsjett.

Lag et budsjett

Du kan bare lage budsjetter i valutaen som gjelder for landet du er tilknyttet i Google Play. Finn ut hvordan du endrer landet du er tilknyttet i Google Play. At du lager budsjett hindrer deg ikke i å kjøpe varer.

1. Åpne Google Play Butikk-appen Play Butikk på Android-enheten din.
  2. Til venstre trykker du på menyen Meny og så Konto og så Kjøpslogg.
  3. Velg Lag budsjett.
  4. Skriv inn et beløp, og trykk på Lagre.

Hver gang du kjøper varer med kontoen din, ser du en melding som forteller deg om du nærmer deg eller har overskredet budsjettet.

Merk: Loggen for det månedlige budsjettet ditt lagres i Google-kontoen din, men fjernes etter ett år.

Endre budsjettet

1. Åpne Google Play Butikk-appen Play Butikk på Android-enheten din.
  2. Til venstre trykker du på menyen Meny og så Konto og så Kjøpslogg.
  3. Velg Endre budsjettet.
  4. Endre budsjettet, og trykk på Lagre.

Fjern budsjettet

1. Åpne Google Play Butikk-appen Play Butikk på Android-enheten din.
  2. Til venstre trykker du på menyen Meny og så Konto og så Kjøpslogg.
  3. Trykk på Fjern budsjettet.

Se hvor mye du har brukt

1. Åpne Google Play Butikk-appen Play Butikk på Android-enheten din.
  2. Til venstre trykker du på menyen Meny og så Konto og så Kjøpslogg.

Løs problemer med å lage eller fjerne et budsjett

Hvis du får en feilmelding når du lager eller fjerner et budsjett, må du sjekke internettilkoblingen eller den mobile datatilkoblingen og prøve på nytt.