Een budget instellen voor uw Google Play-uitgaven

U kunt uw Google Play-uitgaven controleren en bijhouden en een budget instellen en beheren.

Een budget instellen

U kunt alleen een budget instellen in de valuta van uw huidige landenprofiel voor Google Play. Meer informatie over het wijzigen van uw Google Play-land. Als u een budget instelt, voorkomt dat overigens niet dat u het item daadwerkelijk kunt kopen.

1. Open de Google Play Store-app Play Store op uw Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik aan de linkerkant op Menu Menu en dan Account en dan Transactieoverzicht.
  3. Selecteer Budget instellen.
  4. Voer een bedrag in en tik op Opslaan.

Telkens wanneer u een item koopt via uw account, wordt er een bericht weergegeven als u uw budget (bijna) heeft overschreden.

Opmerking: De geschiedenis van uw maandbudget wordt opgeslagen in uw Google-account, maar wordt na één jaar verwijderd.

Uw budget wijzigen

1. Open de Google Play Store-app Play Store op uw Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik aan de linkerkant op Menu Menu en dan Account en dan Transactieoverzicht.
  3. Selecteer Budget bewerken.
  4. Wijzig uw budget en tik op Opslaan.

Uw budget verwijderen

1. Open de Google Play Store-app Play Store op uw Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik aan de linkerkant op Menu Menu en dan Account en dan Transactieoverzicht.
  3. Tik op Budget verwijderen.

Kijken hoeveel u heeft besteed

1. Open de Google Play Store-app Play Store op uw Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik aan de linkerkant op Menu Menu en dan Account en dan Transactieoverzicht.

Problemen oplossen bij het instellen of verwijderen van een budget

Als u een foutmelding krijgt of een budget verwijdert, controleert u uw internetverbinding of mobiele dataverbinding en probeert u het opnieuw.