Stel 'n begroting vir jou Google Play-uitgawes

Jy kan jou Google Play-uitgawes nagaan en naspoor en 'n begroting stel en bestuur.

Stel 'n begroting

Jy kan 'n begroting slegs in die geldeenheid van jou huidige Google Play-landprofiel stel. Vind uit hoe om jou Google Play-land te verander.

Belangrik: Begrotings maak dit vir jou moontlik om jou uitgawes te monitor en opletberigte te ontvang wanneer jy 'n sekere bedrag bestee het. Hulle verhinder nie transaksies wanneer jy jou begroting oorskry nie.

Hoe om 'n begroting te stel:

1. Maak die Google Play Winkel-program Google Play op jou Android-toestel oop.
  2. Tik op jou profielfoto bo regs.
  3. Tik op Betalings en intekeninge en dan Begroting en geskiedenis.
  4. Tik op Stel begroting.
  5. Voer 'n bedrag in.
  6. Tik op Stoor.

As jy naby of oor jou begroting is, sal jy elke keer as jy 'n item in jou rekening koop 'n boodskap kry.

Wenk: Jou maandelikse begrotinggeskiedenis word in jou Google-rekening geberg, maar dit sal ná 1 jaar verwyder word.

Verander jou begroting

1. Maak die Google Play Winkel-program Google Play op jou Android-foon of -tablet oop.
  2. Tik op jou profielfoto bo regs.
  3. Tik op Betalings en intekeninge en dan Begroting en geskiedenis.
  4. Tik op Wysig begroting.
  5. Kies die bedrag vir jou begroting en tik dan op Stoor.

Verwyder jou begroting

1. Maak die Google Play Winkel-program Google Play op jou foon oop.
  2. Tik op jou profielfoto bo regs.
  3. Tik op Betalings en intekeninge en dan Begroting en geskiedenis.
  4. Tik op Verwyder begroting.

Sien hoeveel jy bestee het

1. Maak die Google Play Winkel-program Google Play op jou foon oop.
  2. Tik op jou profielfoto bo regs.
  3. Tik op Betalings en intekeninge en dan Begroting en geskiedenis.
  4. Jy kan aan die bokant kry hoeveel jy tot dusver hierdie maand bestee het.

Los probleme op wanneer jy 'n begroting stel of verwyder

As jy 'n fout kry wanneer jy probeer om 'n begroting te stel of te verwyder:

1. Gaan jou internet- of mobieledataverbinding na.
  2. Probeer weer.