Åtgärda problem med att logga in på appen Google Play Spel

Så här åtgärdar du problem med kontot i appen Google Play Spel, till exempel i följande situationer:

• Det går inte att logga in på appen Google Play Spel.
  • Det går inte att logga in i ett spel.
  • Play Spel-profilen läses inte in.
  • Det står att appen Google Play Spel inte har stöd för kontot.

Rensa cacheminnet för appen Google Play Spel

1. Öppna appen Inställningar på enheten.
  2. Tryck på Appar och aviseringar följt av Visa alla appar.
  3. Skrolla ned och tryck på Google Play Spel.
  4. Tryck på Lagring följt av Rensa lagringsutrymme.
  5. Öppna Play Spel-appen igen och gör ett nytt försök att logga in.

Du kan också göra om de här stegen med Google Play-tjänsterna eller det spel som det är problem med.

Åtgärda problem med att logga in i ett spel

Om du inte kan logga in i ett enskilt spel kontaktar du utvecklaren. Läs mer om hur du kontaktar utvecklaren av en Android-app.

Åtgärda problem om det inte går att logga in i flera spel

Aktivera automatisk inloggning

Kontrollera om det finns uppdateringar till spelet

1. Öppna Google Play Butik-appen Google Play.
  2. Tryck på profilikonen uppe till höger.
  3. Tryck på Hantera appar och enheter. Appar som det finns uppdateringar för är märkta med texten Uppdatering tillgänglig.
  4. Tryck på Uppdatera.

Avinstallera och installera om spelet

Om du avinstallerar ett spel och installerar om det kan data gå förlorad.
  1. Öppna Google Play Butik-appen Google Play.
  2. Tryck på profilikonen uppe till höger.
  3. Tryck på Hantera appar och enheter följt av Installerade appar.
  4. Tryck på Avinstallera bredvid appen.

Kontakta oss

Prata med vårt team om du behöver hjälp med att logga in.