Problemen met inloggen bij de mobiele Google Play Games-app oplossen

Volg de onderstaande stappen om problemen met je account voor de mobiele Google Play Games-app op te lossen, zoals:

• Inloggen bij mobiele Google Play Games-ap is mislukt.
  • Je kunt niet inloggen bij een game.
  • Je Play Games-profiel wordt niet geladen.
  • Volgens de mobiele app van Google Play Games wordt je account niet ondersteund.

Het cachegeheugen van de mobiele Google Play Games-app wissen

1. Open de app Instellingen op je apparaat.
  2. Tik op Apps en meldingen en dan Alle apps bekijken.
  3. Scroll omlaag en tik op Google Play Games.
  4. Tik op Opslag en dan Opslag wissen.
  5. Open de Play Games-app opnieuw en probeer nogmaals in te loggen.

Je kunt deze stappen ook opnieuw proberen voor Google Play-services of de problematische game.

Problemen oplossen met inloggen bij één game

Neem contact op met de ontwikkelaar als je problemen ondervindt met inloggen bij één specifieke game. Meer informatie over hoe je contact opneemt met de ontwikkelaar van een Android-app

Problemen oplossen als je niet kunt inloggen bij meerdere games

Checken op updates voor je game

1. Open de Google Play Store-app Google Play.
  2. Tik rechtsboven op het profielicoon.
  3. Tik op Apps en apparaat beheren. Apps waarvoor een update beschikbaar is, hebben het label Update beschikbaar.
  4. Tik op Updaten.

De game verwijderen en opnieuw installeren

Als je een game verwijdert, kun je gegevens kwijtraken als je deze opnieuw installeert.
  1. Open de Google Play Store-app Google Play.
  2. Tik rechtsboven op het profielicoon.
  3. Tik op Apps en apparaten beheren en dan Geïnstalleerd.
  4. Tik naast de app op Verwijderen.

Contact opnemen

Neem contact op met ons team voor hulp bij inloggen.