Radera profilen i Play Spel och all data

Du kan radera Play Spel-data från ditt Google-konto för ett eller alla spel du har spelat. Om du tar bort data för ett spel kan du kanske även radera prestationer eller framsteg i spelet, beroende på hur det har utformats av utvecklaren.

När du raderar Play Spel-data från kontot tas den även bort hos Google. Detta tar inte bort data som spelutvecklaren har. Läs om hur du tar bort åtkomst till ditt Google-konto för ett spel.

Ta bort Play Spel-data för ett specifikt spel

1. Öppna Play Spel-appen Play Spel på en telefon eller surfplatta med Android.
  2. Tryck på Mer Mer högst upp på skärmen följt av Inställningar.
  3. Tryck på Radera Play Spel-kontot och data.
  4. Leta upp den speldata som du vill ta bort under Radera enskild speldata och tryck på Radera.

Radera profilen i Play Spel och all data

Om du raderar profilen i Play Spel raderas alla uppgifter i Play Spel från Google-kontot och ditt spelarnamn blir tillgängligt för andra användare.

1. Öppna Play Spel-appen Play Spel på en telefon eller surfplatta med Android.
  2. Tryck på Mer Mer högst upp följt av Inställningar.
  3. Tryck på Radera Play Spel-kontot och data följt av Radera permanent följt av Radera permanent.