Slett Play Spill-profilen din og -dataene dine

Du kan slette Play Spill-dataene fra Google-kontoen din for ett av eller alle spillene du har spilt. Hvis du sletter spilldata, sletter du kanskje også eventuelle prestasjoner eller fremgangen din i spillet, avhengig av hvordan utvikleren har bygd spillet.

Når du sletter Play Spill-data fra kontoen din, slettes også Play Spill-dataene dine med Google. Dette sletter ikke dataene med spillutvikleren. Finn ut hvordan du fjerner at spill har tilgang til Google-kontoen din.

Slett Play Spill-data for et bestemt spill

1. Åpne Play Spill-appen Play Spill på Android-enheten din.
  2. Øverst på skjermen trykker du på Mer Mer og så Innstillinger.
  3. Trykk på Slett Play Spill-kontoen og -dataene.
  4. Gå til «Slett data for enkeltspill», finn spilldataene du vil fjerne, og trykk på Slett.

Slett Play Spill-profilen din og alle Play Spill-dataene

Hvis du sletter Play Spill-profilen din, slettes alle Play Spill-dataene fra Google-kontoen din, og spillernavnet ditt blir tilgjengelig for andre brukere.

1. Åpne Play Spill-appen Play Spill på Android-enheten din.
  2. Øverst trykker du på Mer Merog så Innstillinger.
  3. Trykk på Slett Play Spill-kontoen og -dataene og så Slett permanent og så Slett permanent.