Som forebyggende helbredsforanstaltning for vores supportspecialister i forbindelse med COVID-19 har vi lavere bemanding end normalt. Se dine muligheder for at komme i kontakt med en supportspecialist, eller gå til Hjælp

Slet din Play Spil-profil og dine data

Du kan slette Play Spil-data fra din Google-konto for ét eller alle de spil, du har spillet. Hvis du sletter data for et spil, sletter du muligvis også dine fremskridt eller præstationer i spillet, afhængigt af hvordan udvikleren har opbygget spillet.

Når du sletter Play Spil-data fra din konto, slettes dine Play Spil-data hos Google også. Dette sletter ikke data hos spiludvikleren. Se, hvordan du fjerner et spils adgang til din Google-konto.

Slet Play Spil-data for et bestemt spil

1. Åbn appen Play Spil Play Spil på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Øverst på skærmen skal du trykke på Mere Mere efterfulgt af Indstillinger.
  3. Tryk på Slet Play Spil-kontoen og -data.
  4. Find de spildata, du vil fjerne, under "Slet data for individuelle spil", og tryk på Slet.

Slet din Play Spil-profil og alle Play Spil-data

Hvis du sletter din Spilprofil i Play, slettes alle dine Play Spil-oplysninger fra din Google-konto, og dit spillernavn gøres tilgængeligt for andre brugere.

1. Åbn appen Play Spil Play Spil på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Øverst skal du trykke på Mere Mere efterfulgt af Indstillinger.
  3. Tryk på Slet Play Spil-konto og -data efterfulgt af Slet permanent efterfulgt af Slet permanent.