Slik sjekker du Google Play Points-nivået og -fordelene du har

Når du tjener opp poeng i et kalenderår, havner du på et bestemt nivå avhengig av hvor mange poeng du har. Jo flere poeng du får, jo høyere blir nivået ditt. Og jo høyere nivået er, desto flere poeng og medlemsfordeler kan du få.

Tilgjengeligheten av Play-poeng, premienivåer og multiplikatorer varierer fra land til land. Play-poeng er ikke tilgjengelige i alle land.

Google Play-poeng og -fordeler etter nivå

Nivå Antall poeng  Poeng opptjent per IDR 1500 du har brukt Ekstra fordeler
Bronse 0–299 1 poeng
  • Poengeventer i spill
  • Multiplikatorer for bøker
Sølv 300–999 Få ett poeng + 10 % bonus
  • Poengeventer i spill
  • Multiplikatorer for bøker
  • Ukentlige premier (sølv)
Gull 1000–4999 Få ett poeng + 20 % bonus
  • Poengeventer i spill
  • Multiplikatorer for bøker
  • Ukentlige premier (gull)
Platina 5000 eller mer Få ett poeng + 40 % bonus
  • Poengeventer i spill
  • Multiplikatorer for bøker
  • Ukentlige premier (platina)
  • Premium-brukerstøtte

Slik sjekker du Google Play Points-nivået ditt

1. Åpne Google Play Butikk-appen Play-butikken.
  2. Trykk på profilbildet profile picture øverst til høyre.
  3. For å se nivåfordelene dine, trykk på Play Points og så Mer Mer og så Nivåfordeler .

Da ser du

• det nåværende nivået ditt
  • fordelene dine
  • datoen du får flere poeng og går opp til neste nivå
  • den standard poengfrekvensen din
  • hvor mange poeng du trenger for å nå neste nivå
  • hvor lenge du forblir på det nåværende nivået

Slik utvikler nivået ditt seg

Når du når et nytt nivå, forblir du på det nivået til slutten av neste kalenderår. Ved starten av hvert år kan nivået ditt endres basert på hvor mange poeng du fikk året før.

Her er et eksempel på hvordan nivået ditt kan endres fra 2022 til 2023:

I kalenderåret som går fra 1. januar 2022 til 31. desember 2022, når du gullnivået. Du blir værende på gullnivået frem til slutten av det neste kalenderåret (31. desember 2023), selv om du ikke får noen poeng.

Fra 1. januar 2022 til 31. desember 2022 – hvis du får

• 300 poeng, starter du 1. januar 2023 på sølvnivået
  • 600 poeng, starter du 1. januar 2023 på gullnivået
  • 5000 poeng, starter du 1. januar 2023 på platinanivået

Premium support for Play Points users

If you reach the Platinum level in Google Play Points, you get extra support benefits. Learn how to get Platinum status.

• Jump ahead of the waiting list for Play issues. When you call or chat with our support team, you’re automatically prioritized.
  • Chat with an expert from a dedicated support team. If you have Platinum status, we match you with agents dedicated to Platinum users.

Important: Google Play can't guarantee waiting times. Support benefits are subject to availability.