Je Google Play Points-level en -voordelen bekijken

Als je punten verdient in een kalenderjaar, worden de punten opgeteld om het level te bepalen. Hoe meer punten je verdient, hoe hoger het level wordt. Hoe hoger het level, hoe meer punten en voordelen je kunt ontvangen.

De beschikbaarheid van Play-punten, toegewezen levels en multiplierpercentages verschillen per land. Play Points is niet in alle landen beschikbaar.

Google Play Points en voordelen per level

Level Benodigd aantal
punten
Verdiende punten voor
elke $ 1 die je uitgeeft
Aanvullende voordelen
Brons 0-149 1 punt
  • Evenementen met in-game punten
  • Multipliers voor boeken
Zilver 150-599 1,1 punten
  • Evenementen met in-game punten
  • Multipliers voor boeken
  • Wekelijkse prijzen voor level Zilver
Goud 600-2999 1,2 punten
  • Evenementen met in-game punten
  • Multipliers voor boeken
  • Wekelijkse prijzen voor level Goud
Platina 3000 - 9999 1,4 punten
  • Evenementen met in-game punten
  • Multipliers voor boeken
  • Wekelijkse prijzen voor level Platina
  • Premium support
Diamant Meer dan of gelijk aan 10.000 1,6 punten
  • Evenementen met in-game punten
  • Multipliers voor boeken
  • Wekelijkse prijzen voor level Diamant
  • Premium support

Je Google Play Points-level checken

Je kunt ook checken hoeveel Google Play-punten je hebt, hoeveel punten je nog nodig hebt om het volgende level te bereiken, je basisverdienratio en hoelang je op je huidige level blijft als je niet genoeg punten verdient om naar het volgende level te gaan.

De voortgang van levels

Als je een nieuw level bereikt, blijf je dit level behouden tot het einde van het volgende kalenderjaar. Aan het begin van elk kalenderjaar kan je level veranderen op basis van het aantal punten dat je het jaar ervoor hebt verdiend.

Hier volgt een voorbeeld van hoe je level kan veranderen tussen 2021 en 2022:

• In het kalenderjaar van 1 januari 2021 tot en met 31 december 2021 bereik je het level Goud. Je behoudt dat level tot het einde van het volgende kalenderjaar (31 december 2022), ook als je geen punten verdient.
  • Als je tussen 1 januari 2022 en 31 december 2022:
    • 150 punten verdient, begin je op 1 januari 2023 op het level Zilver.
    • 600 punten verdient, begin je op 1 januari 2023 op het level Goud.
    • 3000 punten verdient, begin je op 1 januari 2023 op het level Platina.

Premium support voor Play Points-gebruikers met Platina- of Diamant-status

Je kunt aanvullende supportvoordelen krijgen als je het level Platina of Diamant hebt voor Google Play-punten. Meer informatie over hoe je de status Platina of Diamant behaalt

• Sla de wachtrij voor Play-problemen over. Als je met ons supportteam belt of chat, krijg je automatisch prioriteit en hoef je minder lang te wachten.
  • Chat met een expert van een speciaal supportteam. Als je de status Platina of Diamant hebt, word je meteen gekoppeld aan speciaal geselecteerde medewerkers van een team dat zich richt op support voor Platina- of Diamant-gebruikers.

Opmerking: Google Play kan geen wachttijden garanderen. Alle supportvoordelen zijn afhankelijk van de beschikbaarheid.