Vind uit hoe om jou Google Play-punte en -voordele na te gaan

Wanneer jy punte in 'n kalenderjaar verdien, tel jou punte bymekaar om jou op 'n sekere vlak te plaas. Hoe meer punte jy verdien, hoe hoër word jou vlak. Hoe hoër jou vlak is, hoe meer punte, byvoordele en voordele kan jy kry.

Play Points se beskikbaarheid, beloningvlakke en vermenigvuldigerkoers verskil tussen lande. Play Points is nie in alle lande beskikbaar nie.

Google Play-punte en -voordele volgens vlak

Vlak Aantal punte wat jy
benodig
Punte verdien vir
elke $1 bestee
Bykomende voordele
Brons 0-149 1 punt
  • Inspeletjiepuntegeleenthede
  • Boekvermenigvuldigers
Silwer 150-599 1,1 punte
  • Inspeletjiepuntegeleenthede
  • Boekvermenigvuldigers
  • Silwer: weeklikse pryse
Goud 600-2 999 1,2 punte
  • Inspeletjiepuntegeleenthede
  • Boekvermenigvuldigers
  • Goud: weeklikse pryse
Platinum 3 000-9 999 1,4 punte
  • Inspeletjiepuntegeleenthede
  • Boekvermenigvuldigers
  • Platinum: weeklikse pryse
  • Premiumsteundiens
Diamant Meer as of gelyk aan 10 000 1,6 punte
  • Inspeletjiepuntegeleenthede
  • Boekvermenigvuldigers
  • Diamant: weeklikse pryse
  • Premiumsteundiens

Vind uit hoe om jou Google Play Points-vlak na te gaan

Jy sal ook kan nagaan hoeveel Google Play-punte jy het, hoeveel punte jy nodig het om die volgende vlak te bereik, jou basisverdienstekoers, en hoe lank jy op jou huidige vlak sal bly as jy nie genoeg punte verdien om die volgende vlak te bereik nie.

Hoe jou vlak vorder

Wanneer jy 'n nuwe vlak bereik, bly jy tot die einde van die volgende kalenderjaar op daardie vlak. Aan die begin van elke kalenderjaar kan jou vlak verander op grond van hoeveel punte jy die vorige jaar verdien het.

Hier is 'n voorbeeld van hoe jou vlak dalk tussen 2021 en 2022 kan verander:

• In die kalenderjaar vanaf 1 Januarie 2021 tot 31 Desember 2021 bereik jy die Goud-vlak. Jy sal tot die einde van die volgende kalenderjaar (31 Desember 2022) op Goud bly, selfs al verdien jy geen punte nie.
  • Verdien jy tussen 1 Januarie 2022 en 31 Desember 2022:
    • 150 punte, sal jy op 1 Januarie 2023 op die Silwer-vlak begin.
    • 600 punte, sal jy op 1 Januarie 2023 op die Goud-vlak begin.
    • 3 000 punte, sal jy op 1 Januarie 2023 op die Platinum-vlak begin.

Premiumsteundienste vir Play Points-gebruikers met Platinum- of Diamant-status

Jy kan bykomende ondersteuningvoordele kry as jy 'n Platinum- of Diamant-status in Google Play Points het. Kom meer te wete oor Platinum- of Diamant-status.

• Spring voor in op die waglys vir Play-kwessies. Wanneer jy ons steundienste bel of met hulle klets, sal jy outomaties geprioritiseer word en korter hoef te wag.
  • Klets met 'n toegewyde steundiensdeskundige. As jy Platinum- of Diamant-status het, sal jy dadelik gepas word by agente wat spesiaal uitgesoek is uit 'n span wat toegewy is aan die ondersteuning van gebruikers met Platinum- of Diamant-status.

Let wel: Google Play kan nie wagtye waarborg nie. Alle ondersteuningvoordele is onderworpe aan beskikbaarheid.

Verwante hulpbronne