Använda poäng i Google Play Butik

Du kan lösa in poäng mot
  • produkter i appar eller spel
  • rabattkuponger för köp i appar eller av objekt i spel
  • saldo i Google Play
  • belöningar från partners

Använda poäng

Tips! Om ett objekt är nedtonat kanske du inte har tillräckligt många poäng att lösa in mot det. Kontrollera hur många poäng du har.

1. Öppna Google Play Butik-appen Google Play.
  2. Tryck på profilikonen uppe till höger.
  3. Tryck på Play Points följt av Användning.
  4. Välj ett objekt, en kupong, saldo i Play eller skänk ett bidrag till välgörenhet.
  5. Tryck på Använd poäng.

När du löser in poäng mot objekt i appar eller spel eller skänker ett bidrag till välgörenhet går det inte att få en återbetalning.

Läs mer om återbetalningspolicyer för Play-poäng

Hitta och använd kuponger som du har skaffat med poäng

Rabatten tillämpas automatiskt när du köper något i en app som uppfyller villkoren för kupongen. Kuponger som du har växlat in med poäng löper ut efter ett år.

1. Öppna Google Play Butik-appen Google Play.
  2. Tryck på profilbilden uppe till höger.
  3. Tryck på Play Points.
  4. Tryck på Mer Mer uppe till höger följt av Poänghistorik.
Hitta och använd objekt i appar eller spel som du har skaffat med poäng
Du hittar objektet som du har löst in mot poäng genom att öppna appen eller spelet.
Lös in poäng mot saldo i Google Play
Saldo i Google Play som du har skaffat med poäng löper ut efter ett år. Läs mer om vad du kan köpa med saldo i Google Play.
Använda poäng för en beställning i kassan
I kvalificerade länder kan du tillämpa poängbelöningar på din beställning och använda en annan betalningsmetod för att slutföra köpet. Du kan göra detta i kassan. Poängen dras av när transaktionen inleds. Om transaktionen misslyckas återförs poängen till ditt konto inom en till sju dagar, beroende på betalningsmetoden som användes.
Lösa in poäng mot kuponger från tredje part
När du löser in Play-poäng mot kuponger från tredje part sparas de på fliken Förmåner.
  1. Öppna Google Play Butik-appen Google Play.
  2. Tryck på profilbilden uppe till höger.
  3. Tryck på Play Points.
  4. Tryck på Förmåner.