Pisteiden käyttäminen Google Play Kaupassa

Pisteiden avulla voit
  • ostaa sovelluksen- tai pelinsisäisiä tuotteita
  • saada kuponkeja, joilla voit ostaa sovelluksen- tai pelinsisäisiä tuotteita alennettuun hintaan
  • kerryttää Google Play -saldoa
  • saada kumppanipalkintoja.

Pisteiden käyttäminen

Vinkki: Jos tuote on himmennetty, pisteesi eivät välttämättä riitä sen lunastamiseen. Tarkista, montako pistettä sinulla on.

1. Avaa Google Play Kauppa ‑sovellus Google Play.
  2. Napauta oikeassa yläkulmassa olevaa profiilikuvaketta.
  3. Valitse Play Points ja sitten Käytä.
  4. Valitse tuote, kuponki, Play-saldo tai lahjoitus hyväntekeväisyyteen.
  5. Valitse Käytä pisteitä.

Kun olet ostanut pisteillä sovelluksen tai pelin sisäisiä tuotteita tai tehnyt niillä lahjoituksen, et voi saada hyvitystä.

Lue lisää Play‑pisteiden hyvityskäytännöistä

Pisteillä hankkimasi kuponkien löytäminen ja käyttö

Alennus lasketaan automaattisesti, kun maksat sovelluksen sisäisen ostoksen, joka vastaa kupongin ehtoja. Kaikki pisteillä hankkimasi kupongit vanhenevat vuoden jälkeen.

1. Avaa Google Play Kauppa ‑sovellus Google Play.
  2. Napauta oikeassa yläreunassa olevaa profiilikuvaa.
  3. Valitse Play Points.
  4. Valitse oikeasta yläreunasta Lisää Lisää ja sitten Pistehistoria.
Pisteillä ostamasi sovelluksen tai pelin sisäisten tuotteiden löytäminen ja käyttö
Avaa sovellus tai peli, niin löydät pisteillä ostamasi tuotteet.
Pisteiden käyttäminen Google Play ‑saldoa varten
Kaikki pisteillä saamasi Google Play ‐saldo vanhenee vuoden jälkeen. Katso, mitä voit ostaa Google Play ‑saldolla.
Pisteiden käyttäminen tilaukseen kassalla
Ehdot täyttävissä maissa voit käyttää tilaukseen joitakin pistepalkintoja ja maksaa jäljelle jäävän osan toisella maksutavalla. Voit tehdä tämän kassalla. Pisteet vähennetään, kun maksutapahtuma alkaa. Jos tapahtuma ei onnistu, pisteet palautetaan tilillesi 1–7 päivän kuluessa käytetystä maksutavasta riippuen.
Pisteiden käyttäminen kolmannen osapuolen kuponkeihin
Kun vaihdat Play-pisteesi kolmannen osapuolen kuponkiin, se tallennetaan Edut-välilehdelle.
  1. Avaa Google Play Kauppa ‑sovellus Google Play.
  2. Napauta oikeassa yläkulmassa olevaa profiilikuvaa.
  3. Valitse Play Points.
  4. Valitse Edut.

Muita lähteitä

Android Tietokone