Brug point i Google Play Butik

Du kan bruge point på:
  • Varer i apps eller spil
  • Kuponer, som du kan bruge til at købe varer i apps eller spil til nedsat pris
  • Google Play-kredit
  • Partnerbonusser

Brug point

Tip! Hvis en vare er nedtonet, har du muligvis ikke nok point til at anskaffe dig den pågældende vare. Tjek, hvor mange point du har.

1. Åbn appen Google Play Butik Google Play.
  2. Tryk på profilikonet øverst til højre.
  3. Tryk på Play Points og derefter Brug.
  4. Vælg en vare, en kupon, Play-kredit, eller støt en sag.
  5. Tryk på Brug point.

Når du bruger point til at anskaffe varer i apps eller spil eller til at støtte en god sag, kan du ikke få refusion.

Få flere oplysninger om refusionspolitikkerne for Play-point

Find og brug kuponer, som du har vekslet dig til med dine point

Din rabat anvendes automatisk, når du foretager et køb i appen, der opfylder betingelserne for kuponen. Kuponer, som du har vekslet dig til med point, udløber efter et år.

1. Åbn appen Google Play Butik Google Play.
  2. Tryk på profilbilledet øverst til højre.
  3. Tryk på Play Points.
  4. Øverst til højre skal du trykke på Mere Mere og derefter Pointhistorik.
Find og brug varer i apps eller spil, som du har vekslet dig til med dine point
Åbn appen eller spillet for at finde den vare, du har vekslet dig til med dine point.
Brug point til Google Play-kredit
Google Play-kredit, som du har modtaget ved at veksle point, udløber efter et år. Se, hvad du kan købe med Google Play-kredit.
Brug point til at betale for en ordre
I kvalificerede lande kan du anvende visse pointbonusser til din ordre og bruge en anden betalingsmetode til at gennemføre købet. Du kan gøre dette, når du betaler. Pointene fratrækkes, når transaktionen starter. Hvis transaktionen mislykkes, refunderes pointene til din konto inden for 1-7 dage, afhængigt af den anvendte betalingsform.
Brug point til tredjepartskuponer
Når du veksler dine Play-point til en tredjepartskupon, gemmes den på din fane med bonusser.
  1. Åbn appen Google Play Butik Google Play.
  2. Tryk på profilbilledet øverst til højre.
  3. Tryk på Play Points.
  4. Tryk på Bonusser.

Relaterede ressourcer