Tilmeld dig Google Play Points

Google Play Points er et bonusprogram, der giver dig mulighed for at optjene point og bonusser med Google Play Butik.

Du kan gøre følgende med Google Play Points:

• Optjene point ved køb af digitalt indhold eller produkter i apps og downloads i Google Play Butik.
  • Bruge point til at få rabatkuponer, produkter i apps eller Google Play-kredit.
  • Få flere fordele, bonusser og point, efterhånden som du stiger i niveau.
Hvilket indhold, du kan købe, og optjene point for, afhænger af dit land.

Du optjener 1 point pr. USD, du bruger i Google Play. Hvis du indsamler tilstrækkeligt med point inden for et kalenderår, stiger du i niveau, hvilket giver dig flere point og fordele. Jo højere dit niveau er, desto flere point optjener du. Få flere oplysninger om niveauer, fordele og frynsegoder.

Hvad du skal bruge

Følgende er påkrævet for at deltage i Google Play Points:

• Du skal befinde dig i Australien, Belgien, Chile, Danmark, Finland, De Forenede Arabiske Emirater, Frankrig, Grækenland, Hongkong, Indien, Indonesien, Irland, Israel, Italien, Japan, Mexico, Nederlandene, New Zealand, Norge, Polen, Portugal, Saudi-Arabien, Schweiz, Spanien, Storbritannien, Sverige, Sydafrika, Sydkorea, Taiwan, Thailand, Tjekkiet, Tyrkiet, Tyskland, USA eller Østrig.
  • Du skal have en computer eller Android-enhed, der fungerer sammen med Google Play. Få flere oplysninger om understøttede enheder.
  • Du skal have en Google Play-konto, der ikke administreres af din skole eller af en forælder. Se, hvordan du skifter konto.
  • Du skal have en gyldig betalingsmetode. Se, hvordan du tilføjer en betalingsmetode i Google Play.
  • Du skal have en faktureringsadresse, der stemmer overens med landet på din Google Play-konto. Se, hvordan du skifter land i Google Play.

Bemærk! Niveauer, fordele og programoplysninger kan variere fra land til land.

Tilmeld dig Google Play Points

På din mobilenhed:

1. Åbn appen Google Play Butik Google Play.
  2. Tryk på profilikonet øverst til højre.
  3. Tryk på Play Points.
  4. Tryk på Deltag.

På din computer

1. Åbn Play Butik.
  2. Klik på Play Points til venstre
  3. Klik på Deltag.

Hvis du ikke har en betalingsmetode, kan du blive bedt om at tilføje en.