Hoe om probleme met Google Play-punte reg te stel

Soek jou kwessie hieronder as jy probleme met Google Play Points ondervind.

Los probleme met aansluiting by Google Play Points op

Om by Google Play Points aan te sluit, moet jy:

Stel probleme met die verdien en gebruik van Google Play-punte reg

My Google Play-punte verskyn nie vir my aankoop nie

Stap 1: Maak seker jy het by Google Play Points aangesluit

Sluit by Google Play Points aan om punte uit aankope te verdien. Jy sal nie punte kan verdien vir enige aankope wat jy gedoen het voordat jy by Google Play Points aangesluit het nie.
Belangrik: Jy verdien net punte wanneer jy iets met jou eie rekening koop. Jy sal nie punte verdien wanneer iemand in jou gesinsgroep aankope op Google Play doen nie, selfs al gebruik hulle 'n gesinsbetaalmetode.

Stap 2: Wag 'n ruk en gaan dan jou puntegeskiedenis na

Dit kan 'n ruk neem om bevestiging te kry van punte wat vir sommige inhoud of op sommige toestelle, soos Android TV, verdien is.
  1. Maak die Google Play Winkel-program Google Play oop.
  2. Tik bo regs op die profielikoon.
  3. Tik op Play Points.
  4. Tik op Meer Meer en dan Puntegeskiedenis om te kyk hoeveel punte jy vir 'n aankoop gekry het.

Stap 3: Kyk of jy die item met dieselfde Google-rekening gekoop het as die een waarmee jy by Google Play Points ingeskryf het

Kry meer hulp as jy steeds sukkel.
Ek het punte vir 'n inprogramitem gebruik, maar ek het dit nie ontvang nie

Stap 1: Kontroleer jou puntegeskiedenis

1. Maak die Google Play Winkel-program Google Play oop.
  2. Tik bo regs op die profielikoon.
  3. Tik op Play Points.
  4. Tik op Meer Meer en dan Puntegeskiedenis om te kyk hoeveel punte jy vir 'n aankoop gekry het.
As jou punte nie gebruik is nie, kan jy die program oopmaak en probeer om die aankoop te herhaal.

Stap 2: Verplig stop, en maak dan die program of speletjie weer oop

1. Maak Instellings Instellings op jou Android-foon of -tablet oop.
  2. Tik, afhangend van jou toestel, op óf Programme óf Bestuur programme.
  3. Tik op die program wat jy gebruik het om jou inprogramaankoop te doen.
  4. Tik op Verplig stop.
  5. Maak die program wat jy gebruik het om jou inprogramaankoop te doen, weer oop.
  6. Kyk of jou item afgelewer is.

Stap 3: Herbegin jou toestel

1. Hou die aan/af-knoppie op jou Android-foon of -tablet in.
  2. Tik op Skakel af of Herbegin. Dit verskil volgens toestel.
  3. Hou die aan/af-knoppie indien nodig in om die toestel weer aan te skakel.
  4. Wag dat die toestel weer begin.
  5. Maak die program of speletjie weer oop en kyk of die inprogramaankoop afgelewer is.

Stap 4: Dateer die Play Winkel-program op

1. Maak die Google Play Winkel-program Google Play op jou Android-foon of -tablet oop.
  2. Tik op Kieslys Kieslys en dan Instellings en dan Bouweergawe of Play Winkel-weergawe.
Dit is gewoonlik onderaan die instellingslys.

Stap 5: Maak seker dat jou toestel se datum en tyd korrek is

1. Maak Instellings Instellings op jou Android-toestel oop.
  2. Tik op Datum en tyd.
  3. Soek "Outomatiese datum en tyd" en "Outomatiese tydsone" en volg dan die stappe hieronder.
As "Outomatiese datum en tyd" en "Outomatiese tydsone" afgeskakel is:
  1. Skakel albei instellings aan.
  2. Wag 'n paar minute en kyk dan of jou probleem opgelos is.
  3. As dit nie opgelos is nie, moet jy jou toestel herbegin en weer kyk.
As "Outomatiese datum en tyd" en "Outomatiese tydsone" aangeskakel is:
As albei hierdie instellings aan is, is die datum en tyd waarskynlik nie jou probleem nie. Gaan jou verbinding na en herbegin dan jou toestel.

Stap 6: Kontak die program se ontwikkelaar vir bystand

Kontak die program se ontwikkelaar as jy steeds met 'n inprogramaankoop sukkel en terugvoer wil gee of hulp wil kry.
Kontak ons as jy nie punte ontvang het vir Play Pass-aankope of ander aankope in programme wat Google besit nie.
Hoekom kan ek nie my inprogram- of inspeletjiekrediet gebruik nie

Stap 1: Kontroleer jou puntegeskiedenis

1. Maak die Google Play Winkel-program Google Play oop.
  2. Tik bo regs op die profielikoon.
  3. Tik op Play Points.
  4. Tik op Meer Meer en dan Puntegeskiedenis om te kyk hoeveel punte jy vir 'n aankoop gekry het.
As jou punte nie gebruik is nie, moet jy die program oopmaak en weer die item kry.

Stap 2: Maak seker dat die item minstens soveel werd is as die koepon

Jy kan krediete net gebruik om items van gelyke of groter waarde as die krediet te kry.

Stap 3: Maak seker dat jy nie reeds 'n ander koepon of promosie gebruik nie

Jy kan net een krediet of promosie op 'n slag gebruik. Tik op die betaalmetode om by die betaalpunt tussen krediete en promosies te wissel.

Stap 4: Verplig stop, en maak dan die program of speletjie weer oop

1. Maak Instellings Instellings op jou Android-foon of -tablet oop.
  2. Tik, afhangend van jou toestel, op óf Programme óf Bestuur programme.
  3. Tik op die program wat jy gebruik het om jou inprogramaankoop te doen.
  4. Tik op Verplig stop.
  5. Maak die program wat jy gebruik het om jou inprogramaankoop te doen, weer oop.
  6. Kyk of jou item afgelewer is.

Stap 5: Vee die Play Winkel se kasgeheue en data uit

Dit laat die program van nuuts af begin en kan help om kwessies op te los.
  1. Maak Instellings Instellings op jou Android-toestel oop.
  2. Tik op Programme en kennisgewings en dan Sien alle programme.
  3. Rollees af en tik op Google Play Winkel Google Play.
  4. Tik op Berging en dan Vee kasgeheue uit.
  5. Tik op Vee data uit.
  6. Maak weer die Play Winkel oop
  7. Gebruik weer jou krediet.
Kry meer hulp as jy steeds sukkel.
Ek het nie punte ontvang ná die aflaai van ’n promosieapp nie
Vir app- of speletjie-installasiepromosies moet dit ’n eerstekeerinstalleerder wees. Jy moet die app of speletjie aflaai en ’n dag lank op jou foon hou om die punte te hou, anders sal die punte verwyder word.
Daar is ’n kwessie met my derdepartykoeponkode
Vir kwessies met koeponkodes van derdepartyplatforms moet jy die derde party direk vir steundienste kontak.
Ek kan nie toegang kry tot my Google Play-punte of dit gebruik nie
As ons bedrog of misbruik op jou rekening bespeur, kan ons jou toegang tot Google Play-punte beperk om teen ongemagtigde toegang of misbruik te beskerm. Volg asseblief die instruksies in die foutboodskap om aan te hou om Google Play-punte te gebruik.

Kry ontbrekende Google Play-punte

Ek het punte verloor met die terugbetaling of kansellasie van ’n item
As jy 'n terugbetaling kan kry vir 'n item wat jy op Google Play gekoop het, sal enige punte wat jy op daardie aankoop verdien het, van jou Play Points-saldo en jou vlakvordering afgetrek word.
Ek het my landprofiel verander en het my punte verloor
As jy Google Play-punte het en jy het jou Play-land verander, sal ons nie jou punte kan herwin nie, en jou vlak word nie na die nuwe Play-land toe oorgedra nie. Jy sal dalk in jou nuwe Play-land enige koepons verloor wat met Google Play-punte verruil is. Vind uit hoe om jou Google Play-land te verander.
  • Jy sal dalk in jou nuwe Play-land enige koepons verloor wat met Google Play-punte verruil is.
  • Jy sal enige inprogramaankope kan hou wat jy met punte verruil het.

Verwante hulpbronne