Google Play ‑pisteiden ansaitseminen ja seuraaminen

Liittymisen jälkeen saat pisteitä ostoksista, jotka tehtiin liittyneellä Google-tilillä Google Playssa. Et saa pisteitä ostoksista, jotka tehtiin ennen Google Play ‑pisteisiin liittymistä.

Play Pointsin saatavuus, palkintotasot ja kertoimet vaihtelevat maittain. Play Points ei ole saatavilla kaikissa maissa.

Miten pisteitä ansaitaan

• Sovellusten tai pelien ostaminen Play Kaupasta
  • Päivittäminen Google Onesta Androidiin
  • Sovelluksen sisäiset ostokset ja tilaukset
  • Kirjojen ostaminen Google Playsta
    • Tärkeää: Play-saldoa ei voi käyttää kirjaostoksiin Belgiassa, Espanjassa, Israelissa, Itävallassa, Kreikassa, Ranskassa tai Saksassa.
Sisältö, jota voit ostaa ja josta voit ansaita pisteitä, riippuu asuinmaastasi.

Huomioitavaa pisteistä

• Voit ansaita pisteitä Google Play ‐ostoksista, jotka olet tehnyt Android-laitteella, tietokoneella ja älytelevisiolla.
  • Pisteiden ostaminen tai muuttaminen rahaksi ei ole mahdollista.
  • Pisteitä ei voi siirtää toiselle tilille tai henkilölle, vaikka tämä kuuluisi perheryhmääsi.
  • Jos sinulla on Google Play ‑pisteitä ja laskutusmaasi vaihtuu, pisteesi poistetaan eikä tasosi siirry uuteen laskutusmaahan.

Miten pisteet lasketaan

Voit laskea saadut pisteet kertomalla tuotteen hinnan tasosi ansainnan perustahdilla. Saadut pisteet pyöristetään ylös- tai alaspäin lähimpään kokonaislukuun. Jos ansaitsemasi määrä ei ylitä kyseisellä alueella tiettyä rajaa, et ehkä ansaitse yhtään pistettä.

Saat pisteitä vain tuotteen hinnasta, et veroista.

Esimerkki:

Pronssitasolla saat ostoksista aina yhden pisteen / 1 $. Jos käytät viisi dollaria, saat viisi pistettä.

• Kun siirryt hopeatasolle, saat 1,10 pistettä / 1 $. Jos käytät viisi dollaria, saat kuusi pistettä (5,5 pyöristetään ylöspäin).
Vinkki: Aina kalenterivuoden alussa tasosi voi muuttua edellisvuonna ansaitsemiesi pisteiden perusteella. Mitä korkeammalla tasolla olet, sitä enemmän pisteitä saat kaikista ostoksista yhdellä dollarilla. Lue lisää tasomuutoksista.

Mitä pisteiden kertymisestä seuraa

Kun ansaitset pisteitä, Play-pisteiden saldosi kasvaa ja nouset uusille tasoille.

• Play-pisteiden saldo: Voit vaihtaa pisteet erityissisältöön sovelluksissa ja peleissä tai Google Play ‑saldoon. Kun käytä tai vaihdat pisteitä, ne vähennetään tästä saldosta. Ansaitsemasi pisteet vanhenevat vuoden sen jälkeen, kun viimeksi ansaitsit tai käytit pisteitä.
  • Tasolta toiselle nouseminen: Kalenterivuonna saamiesi pisteiden perusteella saatat nousta uusille tasoille. Vaikka käytät pisteitä, tasolle nousemista ei kumota. Kun pääset uudelle tasolle, pysyt sillä ainakin seuraavan kalenterivuoden loppuun.

Jos palautat tai perut ostoksen, josta sait pisteitä, pisteet vähennetään Play-pisteiden saldostasi ja tasoetenemisestäsi.

Pisteiden ja niiden voimassaolon tarkistaminen

Lisäpisteiden saaminen kampanjoista

Jotkin tarjoukset antavat sinulle enemmän pisteitä tietyistä ostoksista. Tiettyinä aikoina voit saada pisteitä suurimmalla mahdollisella ansaitsemistahdilla.

• Yhteen ostokseen ei voi soveltaa useita tarjouksia.
  • Tarjouksissa käytetään aina tiettyä ansaitsemistahtia.
  • Tarjoukset ja niiden voimassaoloajat vaihtelevat.
  • Osa tarjouksista on ensin aktivoitava.
  • Osalla tarjouksista on viimeinen voimassaolopäivä. Jos ostat jotain tämän päivän jälkeen, saat tasosi tavallisten ehtojen mukaiset pisteet.
  • Jotkin tarjoukset ovat saatavilla tietyille osallistujille ostohistorian tai Google Play Kauppa ‐sovelluksen käytön perusteella.
  • Useita ostoksia koskevat tarjoukset ovat valuuttakohtaisia, eli ostosten valuutan on oltava sama kuin tarjouksen.
    • Esimerkki: Useaa ostosta koskevassa tarjouksessa lukee "tee viisi vähintään 0,99 $:n arvoista ostosta, niin ansaitset 100 pistettä". Tämä tarjous koskee vain ostoksia, jotka tehdään Yhdysvaltain dollareissa.
  • Sovelluksen tai pelin asennuskampanjoissa asennuskerran täytyy olla ensimmäinen. Sinun täytyy ladata sovellus tai peli puhelimelle päiväksi, jotta pisteet säilyvät. Pisteet poistetaan, ellet tee niin.

Tilaukset:

• Jos ostat tilauksen sovelluksen kautta, ansaitset pisteitä tasosi mukaisella tahdilla.
  • Joihinkin tarjouksiin saattaa liittyä ensikertalaisille tilaajille tarkoitettuja lisäpisteitä tietyissä sovelluksissa ja peleissä.
  • Voit saada kertaluontoisen pistebonuksen vain, jos tilaat sovelluksen tai pelin ensimmäistä kertaa.
  • Tiettyihin sovellusten ja pelien tilauksiin voi liittyä lisäpisteitä, jotka ovat saatavilla laskutuksen yhteydessä.
  • Pisteitä voi ansaita vain Google Playn kautta tehdyistä ostoksista.

Kampanjatarjousten tarkistaminen

1. Avaa Google Play Kauppa ‑sovellus Google Play.
  2. Napauta oikeassa yläkulmassa olevaa profiilikuvaketta.
  3. Valitse Play Points ja sitten Ansaitse.
    • Näet yläreunassa ansaitsemisen perustasosi.
    • Alareunassa näet kampanjoita ja niihin liittyviä erikoistarjouksia.

Tässä on esimerkki pisteiden kertymisestä erityisellä ansaitsemistahdilla:

John on hopeatasolla, ja tavallisesti hän saa kaikista ostoksista 1,10 pistettä yhtä dollaria kohden.
Hän saa pelissä erikoistarjouksen: kolme pistettä yhtä dollaria kohti. Koska erikoistarjouksen ansaitsemistahti on suurempi kuin hänen perustahtinsa, John saa tässä pelissä pisteitä ostoksista erikoistarjouksen tahdilla.
Aina kun hän käyttää pelissä dollarin erikoistarjouksen voimassaoloaikana, hän saa kolme pistettä.

Viikoittaisten palkintojen lunastaminen

Jos olet Play-pisteiden hopeatasolla tai korkeammalla, voit ansaita palkintoja lunastamalla viikkopalkinnon.

Tärkeää: Play-maan viikkopalkinnot vaihtuvat perjantaisin.

1. Avaa Google Play Kauppa ‑sovellus Google Play.
  2. Napauta oikeassa yläkulmassa olevaa profiilikuvaketta.
  3. Valitse Play Points ja sitten Edut.
    • Lunasta palkinto: Valitse Avaa ja sitten Lunasta viikkopalkinto
    • Katso, lunastitko jo viikkopalkinnon: Valitse Lisää Lisää ja sitten Pistehistoria.

Muita lähteitä