Optjen og følg dine Google Play-point

Når du har tilmeldt dig, optjener du point for køb i Google Play, der er foretaget via din tilmeldte Google-konto. Du får ikke point for køb, du har foretaget, før du tilmeldte dig Google Play Points.

Tilgængeligheden af Play-point, belønningsniveauer og multiplikatorer varierer fra land til land. Play Points er ikke tilgængeligt i alle lande.

Sådan optjener du point

• Køb apps eller spil
  • Køb eller abonner i apps eller spil
  • Køb bøger med Google Play
    • Vigtigt! Play-kredit kan ikke indløses til bøger i Belgien, Frankrig, Grækenland, Israel, Spanien, Tyskland eller Østrig.
Hvilket indhold, du kan købe, og optjene point for, afhænger af dit land.

Få flere oplysninger om point

• Hvis du tilmelder dig Play Points med din Android-enhed, optjener du stadig point på køb i Google Play, som du foretager på din computer eller dit smart-tv.
  • Du kan ikke købe point eller konvertere point til kontanter.
  • Du kan kun optjene og bruge point på din individuelle konto.
  • Hvis du har Google Play-point og ændrer dit faktureringsland, overføres dine point og dit niveau ikke til det nye faktureringsland.

Sådan beregnes point

Du kan beregne antallet af optjente point ved at gange prisen på en vare med dit niveaus optjeningsrate. Afrund dine point til nærmeste hele tal.

Du optjener kun point på varens basispris.

Eksempel:

• På Bronze-niveauet optjener du ét point for hver gang, du har brugt 1.500 IDR på et køb. Hvis du bruger 7.500 IDR, får du 5 point.
  • Når du skifter til Sølv-niveauet, optjener du 1,1 point pr. 1.500 IDR. Hvis du bruger 7.500 IDR, får du 6 point (rundet op fra 5,5).
Tip! Dit niveau kan ændre sig i starten af hvert kalenderår, alt efter hvor mange point du har optjent året før. Jo højere dit niveau er, desto mere tjener du pr. 1.500 IDR, du bruger. Få flere oplysninger om niveauændringer.

Sådan kan du bruge dine point

Optjente point tæller med i både Play Points-saldoen og niveaustatus.

• Play Points-saldo:
    •  Brug dine point til at låse op for særlige produkter i apps og spil, eller byt dem til Google Play-kredit.
    •  Når du bruger eller veksler point, trækker Play disse point fra din saldo.
    •  Dine point udløber et år fra datoen for din seneste pointaktivitet.
  • Niveaustatus:
    •  Point, du optjener i et kalenderår, tæller med på næste niveau.
    •  Brugte point bidrager stadig til dit niveau.
    •  Når du når et niveau, beholder du dette niveau indtil udgangen af det næste kalenderår.

Når du returnerer eller annullerer et køb, som du har optjent point på, trækker Play disse point fra din Play Points-saldo, herunder et nyt niveau, den nye optjeningsrate og fordelen på det nye niveau.

Tjek dine point, og hvornår de udløber

1. Åbn appen Google Play Butik Play Butik.
  2. Øverst til højre skal du trykke på profilbilledet profile picture.
  3. Tryk på Play Points.
    • Sådan tjekker du din pointsaldo:
      • Tryk på Brug.
      • Find din pointsaldo og din udløbsdato øverst på skærmen.
    • Sådan tjekker du, hvor mange point du har optjent for et køb:
      • Tryk på Mere Mere og derefter Pointhistorik.

Optjen ekstra point ved hjælp af kampagner

Nogle kampagner øger din optjeningsrate for udvalgte køb i bestemte perioder.

• Du kan bruge én kampagne pr. køb.
  • Kampagnerne anvender faste optjeningsrater for køb.
  • Kampagnerne og deres udløbsdatoer varierer. Hvis du foretager dit køb efter en kampagnes udløbsdato, optjener du point i henhold til den normale rate for dit niveau.
  • Nogle kampagner kræver aktivering.
  • Kampagner for flere køb gælder kun for køb i en bestemt valuta. Det vil sige, at kampagnerne kun dækker køb, der foretages i den valuta, der er angivet i kampagnen.
    • Eksempel: En kampagne for flere køb har følgende tekst: "Foretag 5 køb på mindst 0,99 USD, og optjen 100 point". I dette tilfælde gælder kampagnen kun for køb, der foretages i USD.

Abonnementer

• Hvis du køber et abonnement via appen, optjener du point i henhold til den normale rate for dit niveau. Nogle kampagner giver flere point til førstegangsabonnenter i bestemte apps og spil.
  • Hvis du abonnerer for første gang i en kvalificeret app eller et kvalificeret spil, kan du få bonuspoint.
  • Når du faktureres, giver nogle abonnementer i apps og spil dig ekstra point.
  • Du optjener kun point for køb, du foretager via Google Play.

Tjek dine kampagner

1. Åbn appen Google Play Butik Play Butik.
  2. Øverst til højre skal du trykke på profilbilledet profile picture.
  3. Tryk på Play Points og derefter Optjen.
    • Øverst på siden kan du se grundoptjeningsraten for dit niveau.
    • Nederst på siden kan du se en liste over kampagner og særtilbud.

Her er et eksempel på, hvordan point beregnes med en speciel optjeningsrate:

John er på Sølv-niveauet, og hans grundoptjeningsrate for køb er 1,1 point pr. 1.500 IDR, han bruger

• Han får et særtilbud om at optjene 3 point for hver 1.500 IDR, han bruger i et spil. Da særtilbuddet har en bedre optjeningsrate end hans grundoptjeningsrate, får John raten for særtilbuddet ved køb i det pågældende spil.
  • Når han bruger 3.000 IDR i spillet i løbet af særtilbuddets gyldighedsperiode, optjener John 6 point for det pågældende køb.

Indløs ugentlige præmier

Hvis du er på Sølv-niveauet eller højere i Play Points, får du ekstra point, når du får din ugentlige præmie.

Vigtigt! Ugentlige præmier nulstilles om fredagen i landet på din Play-konto.

1. Åbn appen Google Play Butik Play Butik.
  2. Øverst til højre skal du trykke på profilbilledet profile picture.
  3. Tryk på Play Points og derefter Bonusser.
    • Sådan får du din præmie: Tryk på Åbn og derefter Få din ugentlige præmie.
    • Sådan tjekker du, om du allerede har indløst din ugentlige præmie: Tryk på Mere Mere og derefter Pointhistorik.

Relaterede ressourcer