Sådan køber og lytter du til lydbøger i Google Play

Når du får lydbøger fra Google Play, kan du lytte til lydbogen på din computer, mobilenhed, Google Home og Google Assistent.

Sådan køber du lydbøger i Google Play på en iPhone

1. Åbn play.google.com/books i en mobilbrowser som f.eks. Safari.
  2. Log ind på den Google-konto, du bruger til Google Play Bøger.
  3. Søg efter en lydbog.
  4. Tryk på forsidebilledet.
  5. Tryk på prisen og så Køb.

Tip! Du kan ikke købe eller leje lydbøger ved hjælp af appen Google Play Bøger på din iPhone og iPad.

Sådan lytter du til en lydbog, du har købt i Google Play

1. Åbn appen Google Play Bøger Play Bøger på din iPhone eller iPad.
  2. Log ind på den Google-konto, du brugte til at købe din lydbog.
  3. Tryk på Samling nederst på skærmen, og vælg derefter din lydbog.
Tip! Hvis du lytter til en lydbog på én enhed og derefter skifter til en anden enhed, afspilles lydbogen fra den nærmeste naturlige pause fra det sted, du nåede til.

Det kan du også gøre med lydbøger i Google Play

Tilføj og fjern et bogmærke

1. Åbn appen Google Play Bøger Play Bøger på din iPhone eller iPad.
  2. Åbn en lydbog.
  3. Tryk på Bogmærke øverst på skærmen.
    • Hvis du vil slette et bogmærke, skal du trykke på Indhold Indhold og så Bogmærker. Tryk på Mere Mereog så Fjern bogmærke.

Download kun via Wi-Fi

Du kan undgå datagebyrer ved kun at downloade lydbøger via Wi-Fi.
  1. Åbn appen Google Play Bøger Play Bøger på din telefon eller tablet.
  2. Tryk på dit profilbillede øverst til højre.
  3. Tryk på Indstillinger for Play Bøger og derefter Download kun via Wi-Fi.
Tip! Du kan vælge at downloade lyd i standardkvalitet eller høj kvalitet. Gå til indstillingerne for Play Bøger, og tryk på Lydkvalitet under "Afspilning af lydbog". Lyd i høj kvalitet kræver mere lagerplads på enheden og mere båndbredde til download.

Download PDF-filer til en lydbog

Nogle bøger har yderligere materialer som f.eks. billeder, diagrammer, grafer, kort eller andre bilag.

1. Åbn appen Google Play Bøger Play Bøger på din iPhone eller iPad.
  2. Tryk på Samling og så Lydbøger.
  3. Vælg lydbogen.
  4. Tryk på Mere Mere og så Åbn den tilhørende PDF-fil.

Typer af lydbøger

Forkortede lydbøger

En forkortet lydbog er en kortere version af en lydbog, hvor længden er redigeret. Du får stadig indblik i bogens vigtigste punkter, men mindre detaljer er udeladt.

Forkortede lydbøger fås som særskilte varer i Play Butik separat fra lydbøgernes versioner i fuld længde. Dobbeltklik på den version af lydbogen, du vil købe, inden du færdiggør dit køb.

Uforkortede lydbøger
En uforkortet lydbog indeholder det fulde litterære værk. Dette er tilfældet for størstedelen af lydbøgerne i vores katalog.
AI-oplæste lydbøger

AI-oplæste lydbøger anvender oplæsningsteknologi til at levere lyd fra en e-bog.

Disse lydbøger anvender en digital stemme til at oplæse e-bøger, så du støder muligvis på:

• Ord, der udtales forkert
  • Pauser på steder i teksten, hvor der ikke skal være pauser
  • Uoverensstemmelser mellem tonelejet eller stemmeføringen ved udtalen af ord og indholdet
Hvis du oplever et problem med din AI-oplæste lydbog, kan du kontakte os for at give feedback.