Hoe om oudioboeke op Google Play te koop en te luister

Wanneer jy oudioboeke op Google Play kry, kan jy op jou rekenaar, mobiele toestel, Google Home en Google Assistent na die oudioboek luister.

Hoe om oudioboeke op Android te koop en af te laai

1. Maak die Google Play Boeke-program Play Books op jou Android-foon of -tablet oop.
  2. Soek ’n oudioboek.
  3. Tik op die omslagprent.
  4. Tik op die prys en dan Koop Oudioboek.
Wenk: Gebruikers kan ook oudioboeke deur Play-saldo koop.

Hoe om na Google Play-oudioboeke te luister

1. Maak Google Play Boeke Play Books op jou Android-foon of -tablet oop.
  2. Tik op Biblioteek.
  3. Tik aan die bokant op Oudioboeke.
  4. Tik op die oudioboek waarna jy wil luister. Dit sal begin speel.
Wenk: As jy op een toestel luister en dan na ’n ander toestel toe oorskakel, begin die oudioboek by die naaste natuurlike stoppunt speel waar jy opgehou het.

Meer dinge wat jy met oudioboeke op Google Play kan doen

Voeg 'n boekmerk by of verwyder dit

1. Maak Google Play Boeke Play Books op jou Android-foon of -tablet oop.
  2. Maak ’n oudioboek oop.
  3. Tik aan die bokant op Boekmerk .
    • Tik op Inhoud Inhouden dan Boekmerke om 'n boekmerk uit te vee. Tik op Meer Nogen dan Vee hierdie boekmerk uit.

Laai oudioboeke net met wi-fi af

Om datakoste te vermy, kan jy oudioboeke net oor wi-fi aflaai.
  1. Maak die Google Play Boeke-program Play Boeke op jou foon of tablet oop.
  2. Tik regs bo op jou profielfoto.
  3. Tik op Play Boeke-instellings en dan Laai net oor wi-fi af.
Wenk: Jy kan kies om oudio in standaard- of hoë gehalte af te laai. Tik in Play Boeke-instellings onder "Oudioboekterugspeel" op Oudiogehalte. Oudio van hoë gehalte verg meer toestelbergingspasie en bandwydte om af te laai.

Laai PDF vir 'n oudioboek af

Sommige boeke het bykomende materiaal, soos prente, grafieke, kaarte of ander bylaes.
  1. Maak die Google Play Boeke-program Play Books op jou Android-foon of -tablet oop.
  2. Tik op Biblioteek en dan Oudioboeke.
  3. Kies die oudioboek.
  4. Tik op Meer Nogen dan Maak bygaande PDF oop.

Soorte oudioboeke

Verkorte oudioboeke

'n Verkorte oudioboek is 'n korter weergawe van 'n oudioboek wat vir lengte geredigeer is. Jy sal steeds die hoofintrigepunte van die boek verstaan, maar kleiner besonderhede sal uitgelaat word.

Verkorte oudioboeke is in die Play Winkel as afsonderlike items van die vollengte weergawes van die oudioboeke beskikbaar. Maak baie seker watter weergawe van die oudioboek jy wil koop voordat jy jou aankoop voltooi.

Onverkorte oudioboeke
’n Onverkorte oudioboek bevat die volledige letterkundige werk. Dit beskryf die meeste oudioboeke in ons katalogus.
AI-voorgeleesde oudioboeke

AI-voorgeleesde oudioboeke gebruik teks-na-spraak-tegnologie om oudio vanuit ’n e-boek te skep.

Hierdie oudioboeke gebruik ’n digitale stem om e-boeke voor te lees. Jy kan dalk die volgende teëkom:

• Woorde wat verkeerd uitgespreek word
  • Onderbrekings op plekke wat nie sin maak nie
  • Die toon of emosie van woorduitspraak en die inhoud wat nie bymekaar pas nie
Kontak ons en deel jou terugvoer as jy ’n kwessie met jou AI-voorgeleesde oudioboek ervaar.